Home Constructii A fost desemnat câștigătorul licitației pentru sectorul Râșnov-Cristian al autostrăzii București-Brașov
A fost desemnat câștigătorul licitației pentru sectorul Râșnov-Cristian al autostrăzii București-Brașov

A fost desemnat câștigătorul licitației pentru sectorul Râșnov-Cristian al autostrăzii București-Brașov

0

La finele lunii mai, CNAIR SA a finalizat procedura de achiziție publică și a comunicat rezultatul analizării ofertelor pentru proiectarea și execuția sectorului de autostradă Râșnov – Cristian (km 162+300 – km 168+600) și a drumului de legatură cu profil de autostradă care asigură descărcarea traficului rutier spre municipiul Brașov.

Sectorul Râșnov – Cristian face parte din  lotul 2 (tronsonul Comarnic – Brasov), parte integrantă a autostrăzii București – Brașov în lungime totală de 168 km. Procedura de achiziție publică a fost caștigată de Asocierea S.C Alpenside S.R.L. – S.C. Specialist Consulting S.R.L.

În prezent se așteaptă expirarea termenului legal de 10 zile pentru transmiterea unor eventuale notificări/contestații, privind rezultatul procedurii de atribuire. Lotul 5, care cuprinde sectorul Râșnov – Cristian și drumul de legatură, a fost numerotat astfel conform Studiului de Fezabilitate din anul 2004. Lotul 5 este echivalent cu Lotul 2, care a primit această numerotare în conformitate cu procedura de licitație publică.

Sursa foto: Biz Brasov