Home Informaţii la zi BKT prezintă gama pentru încărcătoare, destinată aplicațiilor OTR
BKT prezintă gama pentru încărcătoare, destinată aplicațiilor OTR

BKT prezintă gama pentru încărcătoare, destinată aplicațiilor OTR

0

Producătorul internațional de anvelope BKT a pus la punct o amplă gamă de produse pentru încărcătoare din domeniul OTR, concepută pentru a face față provocărilor impuse de terenuri diferite, de la suprafețe înzăpezite și înghețate, până la suprafețe noroioase și stâncoase din cariere și mine.

Noile produse BKT sunt dotate cu o tracțiune excelentă, sunt puternice, foarte rezistente și sigure, protejează lucrarea operatorului și îmbunătățesc considerabil confortul la volan.

Zăpadă și gheață

Pentru terenurile înzăpezite și înghețate, Earthmax SR 22, model radial All Steel, satisface perfect cerințele de aderență, ținută de drum și frânare promptă în orice situație. Tracțiunea ridicată și stabilitatea extraordinară pe suprafețe alunecoase, din cauza ploii sau a zăpezii, sunt particularitățile sale distinctive, garantate de desenul benzii de rulare, larg și nedirecțional. Disponibil în dimensiunile 14.00 R 24; 17.5 R 25 și 20.5 R 25.

Suprafețe plane

Pentru suprafețele plane este ideal modelul Earthmax SR 31, anvelopa radială cu centuri din oțel multistratificat, care garantează forță și stabilitate excepționale. Tracțiunea, rezistența la tăieturi și la căldură permit o productivitate mai mare în timpul operațiilor de încărcare și transport de materiale. Disponibil în trei dimensiuni diferite 23.5 R 25, 26.5 R 25 și 29.5 R 25. Aceleași particularități pentru modelul Earthmax SR 41, realizat cu amestecuri BKT de ultimă generație, care asigură performanțe superioare și o durată mai mare a produsului. Profilul său reprezentativ este completat de banda de rulare extra-adâncă, clasificată L-4, adică mai mare cu 50% față de cea standard. Disponibil în variantele 26.5 R 25 și 29.5 R 25.

Terenuri agregate

Pentru terenuri agregate, unde poate exista pietriș de natură variată, modelele Earthmax SR 31 și Earthmax SR 41 sunt în mod cert perfecte. Pentru acest tip de suprafață, este ideal și modelul Earthmax SR 30, o soluție adecvată pentru condiții de lucru dificile, datorită centurilor din oțel multistratificat și structurii rigide a blocurilor, care asigură tracțiune, stabilitate și durabilitate excelente. Amestecul special al benzii de rulare, studiat cu atenție de BKT, permite anvelopei să evite tăieturile și abraziunile și să disipeze rapid căldura creată de încărcătoare. Earthmax SR 30 este disponibil în dimensiunile 15.5 R 25, 17.5 R 25, 20.5 R 25, 23.5 R 25, 26.5 R 25 și 29.5 R 25.

Noroi și pământ

Pentru terenuri noroioase și suprafețe cu multe reziduuri de sol, Earthmax SR 30, împreună cu Earthmax SR 49 și Earthmax SR 49 M își asumă cu succes rolul. Earthmax SR 49 evită perfect obstacolele în medii dificile, cum ar fi minele, unde tracțiunea reprezintă un factor esențial. În plus, este stabil, rezistent la tăieturi și perforări și extrem de performant. Prezent pe piață în dimensiunea 35/65 R 33. Earthmax SR 49 M, în schimb, se pretează mai ales pentru operații critice care necesită o tracțiune ridicată. Disponibil în dimensiunea 29.5 R 29.

Proiectate tot pentru astfel de suprafețe sunt și modelele Earthmax SR 50 și Earthmax SR 51. Semnul distinctiv al modelului Earthmax SR 50 este banda sa de rulare agresivă, clasificată L-5, adică mai mare cu 150% față de cea standard. Acest lucru determină un ciclu de viață mai lung și o rezistență constantă la numeroasele obstacole prezente în locațiile caracterizate de prezența terenurilor noroioase și a suprafețelor cu multe reziduuri de sol. Modelul este disponibil în dimensiunile 26.5 R 25 și 29.5 R 25, în timp ce anvelopele Earthmax SR 51 sunt disponibile în dimensiunile 17.5 R 25, 20.5 R 25, 23.5 R 25 și 29.5 R 29.

Terenuri stâncoase

Earthmax SR 49, Earthmax SR 49 M,Earthmax SR 50 și Earthmax SR 51 reprezintă soluția optimă nu numai pentru suprafețe noroioase, cât și pentru terenuri stâncoase din cariere și mine, datorită adâncimii L-4 a benzii de rulare a primei perechi de anvelope și adâncimii L-5 a celei de-a doua perechi. Earthmax SR 43 asigură, în schimb, performanțe excelente pentru aplicațiile din mine la exterior. Partea laterală ranforsată reduce la minimum daunele cauzate de frecarea cu diferite materiale și pietre, în timp ce caracteristicile de autocurățare îl eliberează de pietre și pietriș. Prezent pe piață în dimensiunea 29.5 R 29. Și modelul Earthmax SR 53 se numără printre anvelopele proiectate pentru încărcătoarele care funcționează în medii stâncoase.

Recycling

Pentru operațiile de recycling, care pun la grea încercare anvelopele cu care sunt prevăzute echipamente de manipulare, BKT propune modelele Earthmax SR 43și Earthmax SR 53. Cel din urmă este adecvat și pentru medii stâncoase și underground, medii deosebit de dificile în care există pietriș, bolovani sau corpuri străine. Amestecul special, banda de rulare din clasa L-5 și proprietățile de autocurățare favorizează o durată lungă și prolifică de viață. Prezent în cinci dimensiuni 17.5 R 25, 20.5 R 25, 23.5 R 25, 26.5 R 25 și 29.5 R 25.

Mine subterane

Pentru sectorul minier, produsul de vârf al gamei este cu siguranță modelul Earthmax SR 55, care combină la perfecție toate caracteristicile necesare pentru a desfășura atât activitățile de recycling, cât și activitățile specifice minelor subterane. Banda de rulare din clasa L-5S, extra-adâncă și cu suprafață netedă garantează valori maxime de productivitate și perioade mai mici de inactivitate a utilajului. Stabilitatea și confortul la volan vor fi cu siguranță apreciate de orice operator. Disponibil în prezent în cinci dimensiuni diferite: 12.00 R 24, 17.5 R 25, 18.00 R 25, 26.5 R 25, 29.5 R 25 și 29.5 R 29.

Grupul BKT oferă o gamă amplă și modernă de anvelope Off-Highway, proiectate special pentru vehicule din domeniul agricol, industrial, de terasament, minerit, portuar, ATV și grădinărit, ce includ peste 2.400 de produse diferite, comercializate în peste 130 de țări din toată lumea. În România, unicul distribuitor al anvelopelor BKT este compania Impar (www.impar.ro).