Home Informaţii la zi CASE se pregătește pentru Steinexpo
CASE se pregătește pentru Steinexpo

CASE se pregătește pentru Steinexpo

0

La fel ca în anii anteriori, CASE va fi prezent și la ediția din 2017 a expoziției de echipamente Steinexpo, care se va desfășura în cea mai mare carieră de bazalt din Europa, situată în apropiere de Homberg, Germania, în perioada 30 august – 2 septembrie.

Printre echipamentele expuse de producător se vor număra mai multe modele din gamele lansate recent, focusul fiind utilajele care oferă soluții practice și foarte eficiente pentru industria de carieră și minerit, echipate cu tehnologia CASE Tier 4 Final (Euro IV) și fără filtru de particule DPF.

Piesa de rezistență care va face senzație la Steinexpo nu a fost încă dezvăluită, însă vizitatorii trebuie să știe că vor putea vedea una dintre cele mai mari game de încărcătoare frontale din gama recent lansată, G Series, care oferă un raport încărcătură utilă – greutate superior, pentru o productivitate maximă. La toate acestea se adaugă cabina presurizată cu HEPA și opțiuni de securitate avansate, pe bază de parole. Cei prezenți la expoziție, vor avea, de asemenea, oportunitatea de a se bucura și de noua serie D de excavatoare pe șenile, recunoscută pentru performanța și durabilitatea de care dă dovadă. Toate modelele din această gamă oferă o productivitate crescută și timpi de lucru mai rapizi, precum și sisteme hidraulice mai eficiente, ce au ca rezultat costuri de operare mai mici și un consum de combustibil îmbunătățit.

Alături de CASE, la Steinexpo 2017 va mai participa și IVECO Astra, care face parte din familia CNH Industrial, și care va expune la târg cele mai noi camioane din portofoliu.