Home Informaţii la zi CASE şi-a etalat forţa la SaMoTer 2017
CASE şi-a etalat forţa la SaMoTer 2017

CASE şi-a etalat forţa la SaMoTer 2017

0

La împlinirea a 175 de ani de existenţă, CASE Construction Equipment s-a prezentat la ediţia de anul acesta a târgului SaMoTer, care a avut loc la Verona între 22 şi 25 februarie, cu o nouă gamă de mini-excavatoare seria C, dar şi cu noile încărcătoare frontale din seria G. Standul CASE de la SaMoTer a fost împărţit în mai multe zone, astfel încât clienţilor şi vizitatorilor să le fie mai uşor să găsească produsele de care sunt interesaţi: construcţii urbane, infrastructură, minerit şi reciclare. În plus, la standul CASE a fost amplasat şi un simulator care să le ofere posibilitatea vizitatorilor de a vedea cum se manevrează un exacavator. Pentru un plus de adrenalină, a fost organizat şi un concurs cu premii surpriză: dezgroparea logo-ului companiei. Evident, a câştigat cel mai rapid operator.

Dar pentru a înţelege mai bine efortul depus de către producător pentru a oferi pieţei utilaje cu adevărat performante, trebuie spus că de fapt tot anul 2017 va fi acoperit cu demonstraţii și lansări de utilaje și tehnologii noi. Startul a fost dat la începutul lunii februarie, atunci când elegantul complex CNH Industrial Village de la Torino a fost gazda ziariștilor specializaţi europeni, dar și a dealerilor, aceștia având primul contact cu ceea ce se poate numi noul trend CASE.

SaMoTer  a reprezentat un moment important, dar nu și un punct final, deoarece urmează prezentările naţionale. Astfel, distribuitorul exclusiv pentru România al utilajelor marca CASE, Titan Machinery, va susţine o demonstraţie pe teren, în condiţii reale de lucru pe parcursul lunii aprilie la Arad.

Noua gamă de mini-excavatoare

La SaMoTer 2017 şi-au făcut debutul şi noile mini-excavatoare din seria C, în acest moment fiind disponibile șase modele, de la 1,7 la 6 tone. Pe parcursulun reper în industrie, fiind mai performante, mai sigure şi mai bine dotate ca oricând. „Aceste produse, mini-excavatoarele, sunt niște mașini extrem de importante în sectorul construcţiilor din Italia şi Europa. Cu ajutorul noii serii C, CASE reușește să satisfacă cele mai mari cerinţe ale clienţilor: productivitate crescută, confort în timpul operării şi siguranţă sporită”, a declarat Gaston Le Chevalier de la Sauzaye, product manager CASE, cu ocazia prezentării standului, în cadrul SaMoTer.

Buldoexcavatoarele CASE Tier 4 Final

Tot la SaMoTer 2017, CASE a prezentat şi versiunea îmbunătăţită a buldoexcavatoarelor din seria T. Graţie unui sistem SCR dezvoltat de CASE, întreaga gamă corespunde acum standardului de poluare Tier 4 Final. Acest sistem asigură acum maximul de putere, un consum remarcabil de carburant şi elimină nevoia filtrelor de particule, a oxidării catalitice şi a regenerărilor.

Interioare şi exterioare, redesenate de CNH Industrial Design Centre

Noul look al produselor CASE, pus în valoare pentru prima dată tot la SaMoTer 2017, face parte din strategia CASE de a întări şi mai mult acest brand: „Am avut două mari obiective la acest proiect de schimbare. La exterior, să realizăm un design care să transmită două cuvinte: robusteţe şi precizie. De asemenea, ne-am dorit ca noua linie să diferenţieze produsele CASE, păstrând totuşi valorile istoriei noastre. La interior, ne-am concentrat asupra confortului operatorului, folosind materiale speciale”, a explicat David Wilkie, directorul CNH Industrial Design Centre.

Vizitatorii SaMoTer 2017 au putut vedea, în premieră, şi noul încărcător frontal din seria G. E drept, nu au putut afla date tehnice despre acest model, întrucât aducerea sa la târgul din Verona a fost doar un „teaser” pentru lansarea oficială care va avea loc peste câteva luni. „Nu pot intra în amănunte, dar noile încărcătoare frontale din seria G reprezintă un salt uriaş înainte. Va fi cel mai silenţios încărcător frontal, cu dotări care îl vor propulsa pe primul loc de pe piaţă. Actualele modele sunt deja foarte bine clasate datorită robusteţii şi consumului redus de carburant, dar noul încărcător va fi chiar uimitor. Merită să îl vedeţi!”, susţine Alain De Nanteuil, EMEA marketing manager CASE. La SaMoTer 2017, CASE s-a prezentat cu întreaga gamă de produse: excavatoare, mini-excavatoare, încărcătoare, skiddere şi maşini destinate carierelor.