CAT® D6T

CAT® D6T

0

Noul buldozer Cat® D6T are o transmisie nouă, complet automată, pentru optimizarea performanţei și economii de combustibil de până la 20% în aplicaţii grele și de până la 30% în aplicaţii ușoare și de finisare. Utilajul D6T poate fi echipat pentru orice aplicaţie, cu ajutorul unei game întregi de tehnologii Cat, puse la dispoziţia clienţilor. D6T este acum echipat standard cu tehnologie Cat GRADE cu SlopeAssist, oferind asistenţă în poziţionarea lamei, fără hardware adăugat sau semnal GPS.

Eficienţă automată cu patru trepte de viteză

Noul D6T folosește o transmisie de tip POWER SHIFT cu patru trepte, controlată automat, cu ambreiaj de blocare inclus, pentru un consum de combustibil mult mai eficient. Operatorul setează viteza dorită la sol, iar sistemul Auto Shift alege automat și ușor treapta de viteză și turaţia motorului optime pentru condiţiile de lucru.

Mai multe opţiuni de tehnologie

Tehnologiile Cat Connect GRADE îi ajută pe utilizatori să lucreze mai eficient și cu mai multă precizie. Cu D6T, clienţii au la dispoziţie o gamă largă de tehnologii pentru echiparea buldozerelor, care se pot adapta oricărei aplicaţii. Tehnologiile includ de la simpli indicatori de pantă, până la sisteme GPS complet integrate din fabrică, toate cu service de la Bergerat Monnoyeur – dealer Cat.

Cat GRADE cu SlopeAssist, o nouă caracteristică standard pentru D6T, menţine în mod automat poziţia prestabilită a lamei.

Cat Slope Indicate (standard) afișează panta transversală și orientarea longitudinală a utilajului pe monitorul principal, ajutând operatorii să lucreze cu precizie în pantă.

Cat StableBlade (Lamă stabilă), (standard), completează comenzile operatorului de control al lamei pentru atingerea cotei finale mai rapid și cu mai puţin efort.

Cat GRADE cu 3D este un sistem disponibil, integrat din fabrică, de control al înclinării, care asigură o ghidare tridimensională atât în aplicaţii de săpare, cât și pentru finisaje fine.

Cat AccuGrade este un sistem de control al înclinării, care oferă flexibilitatea de a adapta caracteristicile sistemului la nevoile în schimbare, variind de la lasere pentru lucrări în plan 2D și în pantă, la sisteme care utilizează Sistemul de Navigaţie Globală prin Satelit (GNSS) sau staţii totale universale pentru configuraţii complexe și nivelare-finisare de precizie.

Mai mult, sistemul telematic Cat Product Link™ integrat pe D6T furnizează, în timp util, date-cheie, cum ar fi locaţia, orele de funcţionare, consumul de combustibil, productivitatea, timpul de inactivitate și codurile de diagnosticare, ușor de accesat prin intermediul interfeţei online VisionLink®. Sistemul ajută la o gestionare mai eficientă a investiţiilor, la îmbunătăţirea productivităţii și generează costuri de operare mai mici.

Noul sistem de transmisie al utilajului D6T are încă o treaptă de viteză între primul și al doilea interval, pentru o deplasare lină și pentru a menţine puterea la sol în timpul variaţiilor de sarcină. Treapta de viteză adăugată permite utilajului să rămână în modul cel mai eficient pentru mai mult timp. Utilajul dezvoltă mai multă putere pe un sol moale și este cu până la 2,5% mai productiv.

Noul D6T este propulsat de un motor Cat C9.3 ACERT™, cu consum redus de combustibil, în conformitate cu normele UE Etapa IV, și o putere netă de 161 kW (ISO 9249/SAE J1349). D6T rămâne un utilaj versatil, disponibil în configuraţii multiple ale șasiului și cu o gamă largă de lame pentru adaptarea utilajului la orice aplicaţie. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.bm-cat.ro.