• 01 : 23  Afacerile DEUTZ au crescut cu 85%          CNAIR va reconstrui o porțiune din lotul 3 al autostrăzii Orăștie-Sibiu          Manitou are un nou vicepreședinte de marketing și vânzări globale          Mercedes-Benz și-a desemnat cei mai buni tehnicieni din România          Komatsu lansează noua generaţie de giganţi        
  TRENCHLESS & DRILLING
  Sisteme de sprijinire pentru săpături – BlackBull Com Ro

  Una dintre activităţile periculoase în construcţii este cea de săpare manuală şi mecanizată în spaţii înguste și la adâncimi mai mari de 1 metru. Acestea, alături de montarea unor conducte sau echipamente în șanţurile proaspăt săpate, pot produce accidente majore în cazul prăbușirii malurilor de pământ. Din acest motiv, montarea unor sisteme de siguranţă pentru Detalii »

  Sprijiniri de maluri&palplanșe – Echipamente Consult SRL

  O companie care se bazează pe putere de lucru, o echipă tânără, orientată spre client, cu o bogată experienţă în vânzarea echipamentelor în domeniul construcţiilor. Palplanșe Echipamente Consult comercializează palplanșe metalice laminate și palplanșe din PVC de orice înălţime. Palplanșele din PVC reprezintă o soluţie pentru protecţia malurilor, dar și pentru sistemele de îndiguiri și Detalii »

  Produse metalurgice – H Metal

  H Metal este o companie specializată în distribuţia produselor metalurgice, una dintre puţinele de pe piaţa din România care oferă exact ceea ce caută clienţii: economie de timp și energie în scopul găsirii celor mai bune materiale și servicii de profil. De asemenea, specialiștii H Metal oferă sfaturi profesionale referitoare la debitare, sudură, zincare, vopsire, Detalii »

  Sisteme de pompare – Instal Pompe Grup

  INSTAL POMPE GRUP este o companie ce își desfășoară activitatea în domeniul instalaţiilor, creată pentru a veni în sprijinul tuturor celor interesaţi în achiziţionarea și/sau instalarea echipamentelor de epurare, canalizare, pompare. Firma oferă cele mai fiabile și simple soluţii adaptate strict nevoilor și necesităţilor fiecărui client. Atât pentru proiectele simple, cât și pentru cele cu Detalii »

  Servicii de drenaj – Standart Park

  Standart Park este o companie internaţională, cu o experienţă de 17 ani, specializată în furnizarea de servicii profesioniste și produse de calitate pentru firme naţionale și internaţionale. În prezent, compania acoperă domenii din piaţa construcţiilor, instalaţiilor, peisagiștilor și proiectanţilor, segmente care ajută la perfecţionarea standardelor și cerinţelor din partea clienţilor. Începând cu anul 2000, serviciile Detalii »

  Analiza pieţei interne

  Dezinteres din partea factorilor de decizie la nivel naţional pentru sectorul construcţiilor, un guvern tehnocrat care ar putea să împingă sectorul înainte, dar este blocat de organizarea alegerilor locale, fiind prins în ţesătura intereselor politice. Cam așa arată sectorul construcţiilor în prezent, singurul colac de salvare fiind fondurile europene, care susţin vânzările de utilaje, dar Detalii »

  Atlas Copco
  FlexiROC T35 și FlexiROC T40, soluţia pentru foraje pe „cord” deschis

  Cunoscând pe deplin importanţa unui echipament versatil, potrivit pentru majoritatea aplicaţiilor întâlnite în industria extracţiei de piatră și a celei de construcţii, Atlas Copco a perfecţionat modele anterior existente, ROC D7 si ROC D9, și le-a redat pieţei inclusiv cu o nouă denumire: FlexiROC T35 și FlexiROCT40. Dezvoltate și proiectate pentru a oferi performanţe ridicate, Detalii »

  SEKISUI SPR ROMANIA
  Soluţii integrate de reabilitare a conductelor fără săpătură

  Este din ce în ce mai evident faptul că viaţa într-o comunitate fie ea urbană sau rurală nu mai poate exista fără o infrastructură subterană bine pusă la punct. Vechimea, utilizarea îndelungată, cu toate consecinţele ce decurg din aceasta cum ar fi – depunerile, lipsa etanșeităţii, fisurile articulaţiilor, îmbătrânirea și coroziunea reprezintă o diminuare a Detalii »

  VOLTRAK
  GRUNDOMAT - Foreze pneumatice de înaltă eficienţă

  Tracto-Technik este unul dintre cei mai importanţi producători europeni de utilaje de subtraversare din lume. Cu o experienţă de peste 50 de ani în domeniul forajului orizontal, utilajele de subtraversări fabricate în Germania se remarcă prin performanţele lor. În cele cinci fabrici ale sale, Tracto-Technik produce utilaje pentru instalări subterane de conducte noi și utilaje Detalii »

  TORO COMPANY
  Toro® DD2024 și Toro® DD4045 - pentru operaţiuni intense

  Din 1914 și până în prezent,  producătorul de top  de echipamente de întreţinere  a gazonului, soluţii de irigare  de mare precizie, unelte  pentru beton şi unelte de compactare, precum  şi echipamente pentru săparea şanţurilor, arat, excavare şi foraj dirijat orizontal, societatea Toro Company, şi-a construit o reputaţie din a furniza produse şi servicii de calitate Detalii »

  LIEBHERR
  Utilaje pentru fundaţii speciale

  Cu ocazia ediţiei din 2016 a manifestării internaţionale BAUMA, LIEBHERR se va prezenta ca furnizor de servicii integrate pentru lucrări de fundaţii speciale. Astfel, în luna aprilie va fi prezentat un grup de trei noi utilaje care au fost deja introduse cu succes pe piaţa lucrărilor de fundaţii: instalaţia de introducere piloţi și de foraj Detalii »

  BORHTEC GMBH
  Sisteme ghidate și fixe de forare pentru ţevi

  Bohrtec este unul din cei mai importanţi producători germani de mașini de foraj cu ghidare sau nedirijate. Cu mai mult de 30 de ani de experienţă, mașinile Bohrtec au demonstrat clar superioritatea lor, din punct de vedere tehnic, economic și ecologic, atunci când trebuie construit un șanţ. Mai mult de un milion de metri liniari Detalii »

  PRIME DRILLING
  Utilaje de foraj HDD din Germania, pentru întreaga lume

  O companie cu acoperire globală, Prime Drilling este specializată în tehnologii de forare orizontală dirijată, numărând peste 30 de ani de experienţă în producerea de utilaje de foraj HDD de înaltă calitate. Societatea nu oferă doar soluţii tehnologice tailormade pentru proiectele clienţilor săi, ci și expertiză și know-how în realizarea designului echipamentelor în conformitate cu Detalii »