Home Informaţii la zi Deutz va echipa utilajele Putzmeister cu motoare Stage V ready
Deutz va echipa utilajele Putzmeister cu motoare Stage V ready

Deutz va echipa utilajele Putzmeister cu motoare Stage V ready

0

Marele producător de motoare Deutz a încheiat un parteneriat de afaceri prin care se angajează să livreze Grupului Putzmeister motoare diesel de 2,2-12 litri, continuând astfel colaborarea de lungă durată dintre cele două companii.

Pentru a respecta viitoarele norme de emisii, ce vor intra în vigoare începând din 2019, Putzmeister a optat pentru instalarea motoarelor DEUTZ Stage V ready pe pompele de turnat șapă și cele de beton ce vor fi lansate pe piață anul acesta. Pentru pompele de turnat șapă, producătorul a ales motorul compact DEUTZ TD 2.2 care va înlocui actualul model DEUTZ D, montat în 2011. Motoarele DEUTZ cu capacități cubice cuprinse între 2,9 și 12 litri vor fi folosite pentru pompele de beton.

“Rețeaua globală de service DEUTZ furnizează sprijinul real pentru echipamentele noastre. Portofoliul DEUTZ acoperă atât de standardele stricte impuse de piața europeană, cât și de cele stabilite de restul regiunilor, multe dintre ele având chiar cerințe legale extrem de diferite. Aceste lucru ne permite să furnizăm produsele Putzmeister pe orice piață și să lucrăm cu un singur producător de motoare, reducând astfel atât costurile, cât și eventualele complicații”, a afirmat Matthias Ruppel, CEO al Putzmeister Concrete Pumps GmbH.