Home Informaţii la zi Genie SX-135 XC, livrată în premieră în Europa
Genie SX-135 XC, livrată în premieră în Europa

Genie SX-135 XC, livrată în premieră în Europa

0

Steiness Liftcenter, o companie de închirieri de echipamente cu sediul în  Copenhaga, Danemarca, este prima beneficiară din Europa a modelului de nacelă cu braț telescopic Genie SX-135 XC.

Livrarea a fost făcută către proprietarul companiei, Poul Steiness, de către Lars Raagaard, directorul de vânzări pentru filialele Genie din Danemarca, Islanda și Germania, Austria și Elevția, la sediul Steiness Liftcenter, la mijlocul lunii februarie. Specializată în închirierea de macarale de mari dimensiuni pentru proiecte de construcții dificile, aplicații portuare și industriale, Steiness Liftcenter se mândrește cu performanța de a fi prima companie daneză  care oferă clienților una dintre cele mai mari și inovative mașini de ridicat de pe piață. De altfel, compania este loială brandului Genie încă de la înființarea sa în anii 90, echipamentele Genie reprezentând o treime din flota proprie.

Nacela Genie SX-135 XC are o rază de acțiune de 27,43 m, un braț telescopic, o încărcătură restricționată de 454 kg și una nerestricționată de 300 kg, și o amprentă compactă. Brațul lung de 9,14 m este o componentă cheie a acestui echipament, adapatată pentru o multitudine de sarcini de lucru precum instalarea de ferestere sau panouri solare.

“Atunci când clienții ne solicită nacele mari, cer în mod special un echipament cu o deschidere orizontală a brațului. Sectorul construcțiilor a evoluat enorm în ultimii ani. Accesul la înălțime implică acum un număr crescut de unelte și materiale, iar în aceste condiții, considerăm că SX-135 XC este un must-have”, susține Poul Steiness, care a fost de altfel și primul proprietar al modelului Genie S-125, în anul 2000.