Home Informaţii la zi JCB, comandă record de echipamente la început de an
JCB, comandă record de echipamente la început de an

JCB, comandă record de echipamente la început de an

0

Producătorul JCB a primit la începutul acestui an una dintre cele mai mari comenzi de echipamente din istoria sa de 71 de ani, în valoare de 142 de milioane de dolari, pentru a furniza o flotă de echipamente pentru armata americană.

Comanda cuprinde 1.600 de unități de stivuitoare pentru teren accidentat 527-58M ce urmează să fie folosite în întreaga lume pentru încărcarea și descărcarea containerelor de aviație și cele navale. O comandă similară, în valoare de 206 milioane de dolari, a fost făcută de armata americană în 2005, pentru fabricarea unei versiuni militare de mare viteză a faimosului încărcător pe roți JCB.

Noul stivuitor 527-58M proiectat de JCB, care face parte din gama comercială de telehandlere Loadall, va aniversa anul acesta 40 de ani de producție, fiind cel mai bine vândut echipament de acest gen în întreaga lume. Stivuitoarele pentru armata americană vor fi produse la sediul central al JCB America de Nord din Savannah, Georgia, și vor fi echipate cu motoare JCB DieselMax de 84 CP (63 kW) fabricate la JCB Power Systems în Derbyshire, Marea Britanie.

Cu o lățime de 2 m și o înălțime de 1,98 m, stivuitorul JCB 527-58M este optimizat pentru a lucra în spații înguste. Poate atinge o viteză de 33 km/h, are o capacitate maximă de ridicare de peste 2,26 tone și o înălțime de ridicare de 5,8 m. Modelul a fost conceput pentru a minimiza costurile operaționale militare, având o garanție de doi ani și intervale de service extinse valabile pentru orice centru de distribuție care face parte din rețeaua globală JCB.