Home Informaţii la zi KOHLER-SDMO – Puterea de a fi independent
KOHLER-SDMO – Puterea de a fi independent

KOHLER-SDMO – Puterea de a fi independent

0

Viața de zi cu zi, dar și afacerile sunt din ce în ce mai legate de concepte precum cel de putere sau de independență. Acestea nu au numai o valoare metaforică, din ce în ce mai multe firme solicitând surse externe independente pentru alimentarea cu energie, acestea fiind completate în general de sistemele de stocare a energiei (statice sau dinamice) sau de grupuri electrogene.

Scopul este alimentarea sistemelor care folosesc principiul No-Break. Cu scopul de a evita întreruperile în alimentarea cu energie electrică, toate componentele electrice, inclusiv sistemele de urgență, sunt instalate în sistem redundant. Serverele considerate esențiale, sunt de asemenea, alimentate de un sistem care folosește două surse independente de energie din interiorul centrului de date.

Pentru toate firmele care au nevoie de putere, unul dintre cei mai mari producători mondiali de grupuri electrogene KOHLE SDMO este prezent pe piața din România prin reprezentantul său unic pentru România, compania BEST TOOLS. Luna mai a adus pentru piața noastră o premieră absolută, și anume lansarea oficială a gamei de motoare și generatoare KOHLER seria KD, cu puteri de până la 4200 kVA, în cadrul unui eveniment organizat la Stejarii Country Club din București.

Noua serie de motoare KD ce intră în componența grupurilor electrogene fabricate de KOHLER-SDMO oferă puteri cuprinse între 800 kVA și 4.200 kVA a fost dezvoltată de către KOHLER-SDMO și LIEBHERR pe parcursul a 6 ani dintre care 3 ani de testare ce au însumat mai mult de 50.000 ore de funcționare pe bancurile de probe. În cadrul seriei KD au fost lansate două modele de motoare, respectiv K135 (pentru gama de puteri 800-1800 kVA) și K175 (pentru puteri mai mari de 2000 kVA), acestea fiind proiectate cu dimensiuni compacte, cu scopul de a livra durabilitate extremă, consum redus de combustibil, astfel încât să poată fi utilizate într-o varietate de aplicații.

Argumente pentru un lider

Atunci când producătorii mondiali își reunesc forțele pentru a da pieței un produs cu adevărat deosebit, rezultatul este unul singur: se naște un nou lider în domeniu.  Având peste 100 de ani de experiență ca specialist la nivel mondial în grupuri electrogene, parteneriatul dintre KOHLER și SDMO a intrat într-o nouă eră odată cu lansarea noilor modele de grupuri electrogene din Seria KD, echipate cu propriile sale motoare KOHLER.

Domnul Ștefan Blaier, CEO al BEST TOOLS Company, distribuitor unic KOHLER SDMO pentru România ne-a dezvăluit o parte din activitatea care a stat la baza producerii seriei KD, considerată un standard în domeniu: “Noua gamă de grupuri electrogene din Seria KD lansată de KOHLER SDMO utilizează motoare de ultimă generație dezvoltate pe parcursul a opt ani în parteneriat cu  grupul LIEBHERR, confirmând poziția grupului KOHLER ca fiind un lider mondial în producția de grupuri electrogene.  Avantajele de a fi un producător de motoare și nu doar un asamblator, ne conferă pe lângă avantaje de ordin tehnic, dintre care putem enumera: consum redus de combustibil, dimensiuni de gabarit reduse, densitate mare de putere pe metru pătrat, performanțe excelente și numeroase avantaje comerciale, reprezentate de o extindere a perioadei de garanție standard oferite,  nivelul maxim de acces la parametrii motorului, termene de livrare extrem de mici sau optimizarea stocului de piese de schimb și consumabile datorită structurii modulare care a stat la baza proiectării motoarelor”.

Compania Best Tools activează pe piaţa din România încă din anul 2006 în calitate de importator şi distribuitor pentru echipamente şi utilaje profesionale, având astfel o experienţă îndelungată atât în domeniul vânzărilor cât şi al serviciilor post-vânzare. Activitatea firmei a început cu două divizii: cea de echipamente de curăţenie şi divizia de echipamente de construcţii, cu timpul extinzându-se cu încă două, destinate grupurilor electrogene şi utilajelor de salubrizare. Furnizorii companiei au fost selectaţi pe baza unor criterii foarte riguroase în ceea ce priveşte calitatea, durata îndelungată de utilizare şi uşurinţa în exploatare. Produsele înglobează tehnologii şi echipamente ultramoderne, rezultat al muncii unor departamente specializate în proiectare şi dezvoltare.

“Colaborarea cu KOHLER SDMO reprezintă mai degrabă o înțelegere mutuală bazată pe obiectivul comun de a dezvolta segmentul distribuției grupurilor electrogene pe piața din România și a crește cota de piață, dar și angajamentul nostru de a furniza servicii complete de instalare, montaj, punere în funcțiune și asigurarea serviciilor post vânzare pentru toate echipamentele marca SDMO existente în piață. Best Tools a început deja programul de training pentru motoarele KD cu puteri cuprinse între 800 și 4200kVA astfel încât, începând cu luna septembrie, va deveni Master Dealer Service pentru Europa de Est. Acest statut ne va conferi avantajele unui stoc de piese de schimb și consumabile situat în București, dispozitive și aparate de diagnoză special concepute,  precum și personal de service autorizat de producător pentru intervenții și remedierea în cel mai scurt timp al oricărui posibil defect care ar putea surveni” – Ștefan Blaier, CEO BEST TOOLS Company.