Home Gigantii Soselelor Massimo Dodoni este noul membru al conducerii Kögel
Massimo Dodoni este noul membru al conducerii Kögel

Massimo Dodoni este noul membru al conducerii Kögel

0

Massimo Dodoni a intrat în rândurile conducerii constructorului de remorci Kögel cu sediul în Burtenbach, ca director al departamentului de vânzări vehicule noi şi second hand şi al sectorului After Market. Împreună cu Petra Adrianowytsch, Thomas Heckel şi Thomas Eschey, Massimo Dodoni va continua să dezvolte profitabila strategie de creştere naţională şi internaţională a firmei Kögel.

Fuziunea între departamentele de vânzări naţional şi internaţional, până acum separate, reprezintă o reorientare strategică utilă a managementului Kögel şi un semn important pentru clienţii Kögel.

Massimo Dodoni lucrează deja din 2014 la Kögel, unde a avut o activitate încununată de succes mai întâi ca director de vânzări pentru Europa de Sud şi în ultimul timp ca Sales Director International. În noua sa poziţie, directorul original din nordul Italiei răspunde de întreaga structură de vânzări naţionale şi internaţionale pentru vehicule noi şi second hand, precum şi de sectorul After Market al firmei Kögel, raportând direct deţinătorului firmei, Ulrich Humbaur. Massimo Dodoni are o experienţă îndelungată în vânzări în branşa vehiculelor utilitare. Acesta a fost director de vânzări al unui producător internaţional de osii de remorci, iar anterior a ocupat poziţii de conducere la companii producătoare de vehicule utilitare de prim rang la nivel internaţional.

„Calităţile sale excepţionale pentru domeniul vânzărilor, precum şi cunoştinţele sale de specialitate şi orientarea spre clienţi fac din Massimo Dodoni, după părerea mea, cea mai bună alegere pentru acest post de conducere“, declară Ulrich Humbaur, deţinătorul Kögel  „Voi face tot ce îmi stă în putere pentru ca firma Kögel să îşi păstreze puternicul loc 3 în ierarhia constructorilor de remorci atât în Germania, cât şi în Europa şi pentru a reduce în continuare distanţa faţă de cei doi concurenţi mari.“.