Home Gigantii Soselelor Mercedes-Benz și-a desemnat cei mai buni tehnicieni din România
Mercedes-Benz și-a desemnat cei mai buni tehnicieni din România

Mercedes-Benz și-a desemnat cei mai buni tehnicieni din România

0

În perioada 11 – 13 octombrie, Mercedes-Benz a organizat în capitală finala TechMasters, prima competiţie din domeniul Service şi Piese de schimb Mercedes-Benz din România. Evenimentul a marcat o premieră pe plan local, fiind prima dată când sunt desemnaţi cei mai buni tehnicieni români din atelierele Mercedes-Benz.

Competiţia din Bucureşti a adunat 30 de finalişti din toată ţara, iar şase dintre aceştia au fostselectaţi să reprezinte România la marea finală Global TechMasters din Stuttgart, între 15 şi 17 noiembrie 2016. „Iniţiativa Global TechMasters a fost creată pentru a susţine spiritul de performanţă al specialiştilor post-vânzare şi pentru a răsplăti eforturile tehnicienilor din atelierele Mercedes-Benz din întreaga lume”, a declarat Răzvana Hănțilă, Head of Network Development and Training – Network Division, Mercedes-Benz România.

În România, pe parcursul a trei zile de concurs, 30 de tehnicieni sosiţi din toate colţurile ţării au fost testaţ iatât din punct de vedere teoretic, cât şi practic. Aceştia lucrează în diverse arii de expertiză, fiind consultanţi de service (tehnicieni de sistem, tehnicieni de mentenanţă sau de diagnoză), specialişti în piese de schimb şi accesorii sau recepţioneri.

Etapa locală TechMasters a premiat cei mai buni şase specialişti: Alen Florin Proca Mihai (Bucureşti), Marius Tamaş (Deva), Nicolae Cristian Farcaş (Târgu-Mureş), Alexandru Simu (Sibiu), Florin Sălăjanu (Oradea) şi Decebal Cătălin Cantaragiu (Constanţa). Finaliştii şi-au demonstrat cunoştinţele teoretice, abilităţile practice, dorinţa continuă de a se perfecţiona, pasiunea cu care lucrează zi de zi şi mândria de a face parte din echipa Mercedes-Benz.

Cei şase vor reprezenta mai departe România la marea finală din Stuttgart, între 15 şi 17 noiembrie 2016. Ţara noastră va intra în competiţie alături de alte 11 ţări de pe întreg globul: Argentina, Belgia, Canada, China, Egipt, Finlanda, Germania, India, Japonia,Coreea şi Africa de Sud.