Home Informaţii la zi TRADUS – vânzare/cumpărare utilaje grele
TRADUS – vânzare/cumpărare utilaje grele

TRADUS – vânzare/cumpărare utilaje grele

0

Cine nu cunoaște platforma mondială de vânzări – cumpărări OLX? Aici se poate cumpăra sau vinde orice lucru, fie ca persoană fizică sau firmă. Și chiar așa este: ABSOLUT ORICE. De asemenea, platforma on-line TRADUS este parte a grupului OLX. Aceasta vă facilitează să cumpărați sau să vindeți utilaje pentru construcții, și nu numai. Cumpărați de oriunde din lume și mai ales vindeți ușor, deoarece cumpărătorii din întreaga lume vă pot vedea utilajul sau flota de utilaje și achiziționa pe loc.

Și este mult mai ușor decât pare, deoarece trebuie să completați un număr minim de rubrici, iar pentru orice nelămurire apăsați numai butonul CHAT și începeți o convorbire on-line, punând întrebări în scris și primind rapid răspunsurile.

Ce este TRADUS

O platformă on-line creată pentru a satisface exact necesitățile unei firme moderne: acces rapid la un număr mare de utilaje, dacă se dorește cumpărarea lor, sau la întreaga piață mondială în cazul vânzării. Așadar, Tradus este o piață globală pentru vehicule comerciale și echipamente uzate.

Dar nu cumpărați oricum, ci la cel mai bun preț, deoarece Tradus va permite să comparați oferta de utilaje din întreaga lume, să alegeți mașina potrivită la prețul corect.

Și nu trebuie să vindeți acum ieftin, chiar dacă sunteți grăbit, deoarece Tradus vă ajută în timp real să găsiți cumpărători datorită rețelei globale de vînzări. Expunerea globală a rețelei Tradus permite o accelerare incredibilă a vânzării nu numai a unui utilaj, ci chiar a unei întregi flote.

În plus, prezentarea generală este în limba română, aici putând alege din patru meniuri: mașini pentru Transport, Utilaje pentru Construcții, Mașini pentru Agricultură (Fermă) și Piese de schimb. Fiecare categorie este împărțită pe tipuri de utilaje sau mașini, aici fiind prezente oferte din întreaga lume cu preț, an de fabricație, poză, țară șamd.

 De ce aici puteti găsi rapid tot ce aveți nevoie!

Deoarece Tradus este parte a grupului OLX, o rețea de platforme de vânzare on-line prezentă pe 45 de piețe mari internaționale, inclusiv mărcile OLX, Avito, Letgo, Dubizzle, Storia, Stradia. Grupul OLX conectează persoane sau firme din întreaga lume care doresc să cumpere, să vândă sau să schimbe bunuri uzate și servicii. Postarea anunțului se face întotdeauna simplu, direct cu ajutorul telefonului mobil sau pe pagina de internet. Sute de milioane de persoane din întreaga lume sunt conectate la OLX și generează mai mult de 1,9 miliarde de vizitatori lunar, 37 de miliarde de vizualizări de pagină și 54 de milioane de anunțuri lunare pe piețele online ale Grupului OLX.

Pentru mai multe detalii puteti accesa: https://www.tradus.com/ro/about