Home Gigantii Soselelor Volvo Trucks a lansat un sistem integrat pentru servicii și infotainment
Volvo Trucks a lansat un sistem integrat pentru servicii și infotainment

Volvo Trucks a lansat un sistem integrat pentru servicii și infotainment

0

Combinând facilitățile audio și de divertisment din cabină cu sistemele de navigație și de management al flotei, Volvo Trucks a creat un sistem complet integrat, simplu de utilizat, care poate fi controlat prin ecranul tactil, prin comandă vocală sau cu ajutorul butoanelor de pe volan.

Cu noul sistem, gestionarea sarcinilor de lucru se realizează mai ușor și mai eficient. Sistemul de navigație al autocamionului acceptă o serie de modalități de obținere a indicațiilor de orientare, inclusiv prin introducerea adreselor, coordonatelor sau prin atingerea hărții de pe ecran. De asemenea, șoferii pot accesa toate serviciile Dynafleet OnBoard, inclusiv Asistența pentru orele de condus, Instruire șofer și Mesagerie. Pentru șoferi, aceasta înseamnă informații actualizate, ceea ce le permite să controleze situațiile și să ia cele mai bune decizii în timp real. De asemenea, își pot monitoriza performanțele de condus și consumul de combustibil și pot identifica aspectele care trebuie îmbunătățite.

Funcțiile noului sistem includ atât accesul la serviciile media de difuzare, precum Spotify, Deezer și TuneIn, cât și DAB și DAB+ (Digital Audio Broadcasting). Pe volan se află un buton „Push to talk” („Apasă pentru a vorbi”) pentru sistemul de comandă vocală.

Noul sistem integrat pentru servicii și infotainment este disponibil atunci când se comandă un autocamion nou Volvo FH, Volvo FM și Volvo FMX.

Funcțiile noului sistem integrat pentru servicii și infotainment:

– Ecran tactil de 7″

– Comandă vocală

– Dynafleet Onboard (sistemul Volvo Trucks de management al flotei)

– Sisteme de navigație TomTom cu caracteristicile autocamionului și TomTom Traffic cu informații despre trafic în timp real

– Bluetooth pentru conectarea simultană a două telefoane

– Acces la serviciile media de difuzare, cum ar fi Spotify, Deezer și TuneIn.

– DAB/DAB+ (Digital Audio Broadcasting)

– Porturi USB.