Home Informaţii la zi

Informaţii la zi

Broshuis- Platforme cu macara pliabilă

Broshuis- Platforme cu macara pliabilă Montarea unei macarale plabile pe platforma trailerului reprezintă, conform producătorului Broshuis, soluția ideală pentru ca acestea să fie la fel de eficiente atât când se deplasează cu sau fără încărcătură.  

Noile staţii de asfaltare Ammann

Noile staţii de asfaltare Ammann Noile staţiile de asfalt Ammann vor fi prezentate în cadrul expoziției SaMoTer din Verona, Italia. Acestea inclus o serie de tehnologii inovatoare, dezvoltate de către producător, concentrate pe protejarea mediului ambiant și reciclarea asfaltului uzat.

Ford Trucks, alături de Societatea Națională Crucea Roșie România

Ford Trucks, alături de Societatea Națională Crucea Roșie România În contextul în care traversăm o perioadă cu mari provocări pentru siguranța noastră și a celor din jur, Cefin Trucks se implică în societate, alăturându-se acțiunilor Societății Naționale Crucea Roșie România. Noul Ford F-MAX va fi astfel transportator al donațiilor primite de Crucea Roșie și distribuite către principalele spitale și centre ce au mare nevoie de ele.

Licitația COLOSUS, cea mai eficientă metodă de a vinde și de a cumpăra utilaje

Licitația COLOSUS, cea mai eficientă metodă de a vinde și de a cumpăra utilaje Ziua Pasionaților de Utilaje. Un eveniment special creat pentru proprietarii de echipamente performante și pentru cei care și le doresc, manageri și antreprenori în domeniu, constructori și fermieri, specialiști și tehnicieni. Locul perfect unde oricine își poate găsi produsul dorit, la prețul potrivit! Vă invităm în 14 mai 2020, la sediul UTILBEN din Cluj-Napoca, pentru o zi de neuitat, o zi a utilajelor fiabile!

Mini-încărcătorul frontal SUNWARD SWL 3230, un utilaj fiabil și multifuncțional

Mini-încărcătorul frontal SUNWARD SWL 3230, un utilaj fiabil și multifuncțional Mini-încărcătorul SUNWARD SWL 3230 este o nouă generație de utilaj compact multifuncțional, care combină tehnologiile electrică, hidraulică și mecanică. Grație inovației și folosirii tehnologiilor avansate, fiecare indicator de performanță atinge niveluri internaționale ridicate. Principalele avantaje ale mini-încărcătorului SUNWARD SWL 3230 sunt:

Gama de utilaje compactoare de la AMMANN

Gama de utilaje compactoare de la AMMANN Ammann oferă o gamă largă de plăci vibrocompactoare ce pot fi utilizate pentru orice tip de activitate. Gama constructivă variază de la cele mai mici de 54 kg la cele de 825 kg, între cele două fiind disponibile numeroase modele.  

METAL SHOW & TIB se amână pentru 29 septembrie – 2 octombrie 2020

METAL SHOW & TIB se amână pentru 29 septembrie – 2 octombrie 2020 Decizia a fost luată ca o măsură de protecţie necesară în urma reglementărilor actuale ale instituţiilor statului cu privire la pandemia de coronavirus (COVID-19) şi concomitent cu examinarea atentă şi evaluarea situaţiei actuale împreună cu o parte din expozanţii METAL SHOW & TIB.

MHS Truck & Bus, un lider pe piața din România

MHS Truck & Bus Group, importatorul mărcii MAN în România, a tras linie după anul 2019 iar rezultatele nu arată rău deloc, mai ales în contextul în care piaţa totală de camioane din ţara noastră a înregistrat o scădere de opt procente. La finalul celor 12 luni, MHS Truck & Bus a înregistrat o creştere […]

Semiremorcile basculabile Schwarzmüller aduc noi standarde în domeniul construcțiilor

Grupul Schwarzmüller este o companie austriacă de familie, cu o bogată activitate internațională, care se bazează pe o experiență în construcția vehiculelor comerciale de peste 140 de ani.  În prezent, este considerat unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii complete de vehicule comerciale din Europa, deținând reprezentanțe în 21 de țări din Europa. Schwarzmüller […]

Komatsu WA 475-10, consum mai mic cu 30%

Tehnologiile hibride de acționare integrate în utilaje se dezvoltă rapid, producătorul mondial Komatsu fiind singurul constructor care a livrat pe întreg mapamondul peste 30.000 de excavatoare cu o astfel de tehnologie integrată.  De la primul excavator Komatsu PC200-8 Hybrid lansat în anul 2008, o premieră mondială absolută și până în prezent, producătorul japonez a lansat numeroase tehnologii […]