Home Informaţii la zi ELEViA, performanțe de top în spații înguste
ELEViA, performanțe de top în spații înguste

ELEViA, performanțe de top în spații înguste

0

Compania Wylze Logistik a fost înființată în anul 1998, dezvoltarea sa în timp fiind bazată pe parteneriate de încredere în domenii precum logistica, edilitar, construcții sau agricultură.

Gama de produse reprezentate de către companie în România reprezintă o selecție de utilaje și echipamente de cea mai bună calitate, criteriul de bază al alegerii acestora fiind cel solicitat de către clienți, și anume un echilibru foarte bun între calitate și preț.

Întreținerea produselor achiziționate, indiferent dacă sunt utilaje de construcții, agricole sau edilitare, sau echipamente specializate pentru activitățile de logistică, reprezintă o prioritate pentru întreaga echipă Wylze Logistik. Deoarece întreținerea corespunzătoare a produselor achiziționate de către utilizatori reprezintă calea cea mai sigură pentru a preveni orice defect costisitor ulterior, echipele sale de service sunt disponibile 24 h/zi, 7 zile/săptămână.

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul logisticii, compania fiind furnizorul principal de echipamente și utilaje logistice al celor mai importante companii de logisticiă recunoscute pe plan mondial, Wylze Logistik oferă stivuitoarele perfect adaptate fiecărei activități profesionale, de la unii dintre cei mai importanți constructori mondiali COMBILIFT și MITSUBISHI.

Performanțe optimizate pentru o activitate eficientă

Producătorul Mitsubishi a lansat unul dintre cele mai performante stivuitoare profesionale destinate manenvrării în spații înguste, modelul VNT 1.1., cu o capacitate utilă de 2 tone.

Ca un adevarat specialist VNA, seria ELEViA este optimizată pentru preluarea și manipularea paleților în spațiile și culoarele înguste. Cu sisteme de control intuitive, o cabină ergonomică si spațioasă, dar și cu o vizibilitate excelentă, ELEViA este visul oricărui operator.

Cele șapte modele din gamă pot ridica sarcini maximale cuprinse între 1.100 și 2.000 kg, fiind complet optimizate pentru un anumit tip de aplicație. Modelele de 1,1–1,3 tone sunt disponibile cu sisteme electrice de 48v sau 80v, în timp ce modelele mai mari doar cu 80v.

Asamblarea catargului și a furcilor – Catargul duplex este disponibil pentru toate înălțimile de ridicare, oferind astfel o stabilitate crescută, consum redus de energie și viteză mare de ridicare. Este optimizat folosind metoda FEM pentru a atinge stabilitatea și greutatea perfectă. Acesta are o vizibilitate sporită, oferind operatorului o vedere excelentă.

Sistemul de frânare – Centrul de greutate coborât și masa redusă a utilajului nu impun frânarea roților de sarcină, rezultatul fiind un număr redus de piese de uzură.

Sitemul electric și de control – pentru un control eficient al ridicării cabinei și un consum de energie scăzut toate utilajele din seria ELEViA au o valvă separată. Un avantaj deosebit pentru utilizator este dat de numărul redus de piese de uzură, comparativ cu echipamentele ce utilizează un sistem de recuperare a energiei.

Analiza erorilor se realizează rapid, fără a fi necesar un computer, datorită LED-urilor de ultimă generație a microcontrolerelor. De asemenea, este posibilă și o diagnoză completă cu ajutorul computerului, prin conexiune GSM sau prin conexiune USB/CAN-bus optic.

Cabina operatorului și sistemel de control – cabina spațioasă oferă cu loc generos pentru picioare. Comenzile pot fi colectate ușor, bariere laterale cu înclinare permițând operatorului să avanseze cu pânț la 20 cm în interiorul raftului.

Operatorul poate alege între cinci moduri de setare a panoului de bord. Acesta poate fi poziționat pentru operare din picioare sau de pe scaun, oferind o ergonomie optimă.

Grilajul de protecție include 4 proiectoare LED și compartiment pentru trusa de prim ajutor.

Pentru fiecare stivuitor sunt disponibile diferite tipuri de scaune cu diferite opțiuni și reglaje pentru confortul operatorului. Înclinarea consolei centrale este posibilă spre stânga sau dreapta pentru un acces facil în față sau pentru colectarea comenzilor.
Avantajele oferite de seria ELEViA

  • Înălțimea reglabilă a roții de sarcină permite ca o singură roată să fie schimbată dacă este deteriorată,
  • Proiectarea optimizată a caroseriei a permis o reducere semnificativă a masei proprii, pentru utilizator avantajele fiind mari, precum o uzură redusă a întregului echipament, un consum de energie mai mic și o performanță mai mare,
  • Rolele de ghidaj dispuse în fața roților de sarcină asigură o ghidare optimă și previn deteriorarea acestora din urmă,
  • Acces facil la baterie pentru schimbarea rapidă a acesteia,
  • Lungimea redusă a utilajului permite accesul inclusiv pe culoare de transfer înguste
  • Înălțimea de gabarit poate fi redusă până la 2.400 mm pentru accesul în spații joase sau pentru transport,
  • La cerere, poate fi echipat cu furci telescopice.