Home Constructii Generatoare&Motoare Aggreko, gata pentru orice intervenție de urgență
Aggreko, gata pentru orice intervenție de urgență

Aggreko, gata pentru orice intervenție de urgență

0

Clădirile sunt organizate fiecare în mod diferit. De la birouri și hoteluri, la spitale și centre comerciale, fiecare are propriile sale caracteristici. Din punctul de vedere al curentului consumat, cerințele de putere pot rămâne constante sau se pot schimba de la un anotimp la altul.

Într-unele clădiri, sistemele de răcire și încălzire sunt menţinute la un nivel strict controlat, în timp ce o o structură similară poate înregistra costuri foarte mari din cauza echipamentelor îmbătrânite. Problema costurilor poate produce insomnii administratorilor. De multe ori însă, un incendiu al instalaţiei electrice îi poate convinge că este timpul să facă o schimbare.

Gestionarea consumului, posibilă și chiar necesară

Gestionarea și menținerea unei clădiri este o sarcină dificilă, insuficient de bine recompensată.  Depinde de administrator, care trebuie să cunoască toate sistemele electrice și mecanice din clădirea respectivă, modul în care realizează întreținerea și programează reparațiile pentru instalațiile de răcire, transformatoare, cazanele de încălzire, toate aceste “rele necesare”. Toate aceste sisteme pot împinge sistemul de distribuție a curentului electric la limită. Cu toate acestea, toate sistemele electrice, cele de aer condiționat, de încălzire, bucătăriile electrice, trebuie să funcționeze fără întrerupere.

Soluția: un sistem complet de echipamente electrice fiabile și scalabile, care să țină situația sub control, precum generatoarele diesel mobile care au un impact redus asupra mediului sau unitățile de putere care funcționează pe baza gazelor naturale, și care pot fi conectate la rețelele naționale.

Dar sunt și situații extreme, precum un spital, unde atunci când sistemele de aer condiționat și climatizare sunt reparate, sau poate încălzitoarele cu gaz sau electrice, totuși temperatura trebuie controlată. Garanția că o sursă de curent independentă poate oferi tensiunea necesară fără probleme tuturor aparatelor atunci când spitalul este deconectat de la rețeaua națională, sau că școala nu va rămâne în timpul iernii fără încălzire reprezintă pentru administratorul clădirilor respective singura soluție.

Din acest motiv, echipa de tehnicieni de la Aggreko analizează problemele fiecărui client în parte, de la întreruperile de energie cauzate de vremea defavorabilă la reviziile obişnuite. Și atunci când totul este luat în considerare, soluția  oferită este construită personalizat, pentru a se potrivi necesităților fiecărui tip de afaceri. Și deoarece cheltuilelile sunt limitate totdeauna, una din grijile specialiștilor de la Aggreko este să termine lucrările înainte de termen și în limitele de buget stabilite deja.

Aggreko propune soluții specifice fiecărei situații:

Construcție nouă

Putere și distribuție: energie completă pentru întreg şantierul, inclusiv pentru macarale, echipamente, unelte și iluminat, rulote pentru muncitori, căderi de tensiune și alte situații de urgență neplanificate.

Răcire, încălzire și dezumidificare pentru confortul muncitorilor, pentru lucrări de finisare interioară, de întreținere sau intervenţii în situaţii de urgenţă.

Renovări

Putere și distribuție: energie completă pentru şantier, inclusiv pentru macarale, utilaje, unelte și sistem de iluminat, rulote pentru muncitori, căderi de tensiune și alte situații de urgență neplanificate.

Răcire, încălzire și dezumidificare: pentru confortul lucrătorului, lucrări de finisare interioară, întreținere sau intervenţii în situaţii de urgenţă.

Administrarea incintelor

Putere și distribuție: întreținere electrică, intervenţii în situaţii de urgenţă

Răcire, încălzire și dezumidificare: întreținere sisteme de aer condiționat și încălzire, lucrări de finisare interioară, întreţinere sau intervenţii în situaţii de urgenţă

Urgențe și restaurare

Putere și distribuție: avarii provocate de vreme, întrerupere a puterii, întreținere și reparații electrice

Răcire, încălzire și dezumidificare: avarii provocate de vreme, întrerupere a puterii, întreținere și reparații electrice.

Infrastructură

Aeroporturi, poduri, diguri și căi navigabile, căi ferate, drumuri, tuneluri

Comercial și industrial

Clădiri guvernamentale, birouri, spitale, hoteluri, vânzare cu amănuntul, școli și universități, depozite

Putere și distribuție: energie completă pentru şantier, inclusiv pentru macarale, utilaje, unelte și sistem de iluminat, avarii provocate de vremea severă, întrerupere a puterii, întreținere și reparații electrice

Răcire, încălzire și dezumidificare: întărire din beton, dezghețare, lucrări de finisare interioară, întreținere sisteme de aer condiționat și încălzire.

tags: