Home Constructii Generatoare&Motoare Aggreko țintește spre „impact zero”
Aggreko țintește spre „impact zero”

Aggreko țintește spre „impact zero”

0

Aggreko, liderul mondial pe piața echipamentelor provizorii de energie electrică, își anunță ambiția de a avea impact ecologic zero până în 2050, sau chiar mai devreme, în conformitate cu Acordul de la Paris pentru a limita încălzirea globală la 1,5 ° Celsius. De asemenea, Aggreko se angajează să ofere tehnologii și combustibili mai curați pentru a-și sprijini clienții angajați în bătălia pentru tranziția lor energetică – folosind soluții energetice flexibile și competitive pentru a-și îndeplini obiectivele de durabilitate asupra mediului.
Până în anul 2030, Aggreko va reduce cantitatea de motorină fosilă utilizată în cadrul soluțiilor tehnice oferite clienților cu cel puțin 50%, dezvoltând tehnologii și combustibili mai curați, care garantează același nivel, sau chiar unul mai bun de fiabilitate și competitivitate. De asemenea, va reduce toate emisiile cu 50%, indiferent de combustibilul folosit (diesel, gaz sau alte tipuri).

Aggreko va deveni un business cu impact ecologic zero, prin toate serviciile pe care le oferă. În acest sens, a făcut deja progrese semnificative, oferind soluții mai curate pentru clienții din întreaga lume, cum ar fi transformarea depozitelor de deșeuri, a gazelor rezultate și a gazelor arse direct în energie sau, prin realizarea unor investiții care să aducă soluții noi de stocare a energiei în baterii. În acest context, Aggreko face o activitate de pionierat prin parteneriatul cu multe organizații de top din toate sectoarele care își propun să reducă impactul la minim asupra mediului în următorul deceniu, sprijinindu-le în toate provocările, inclusiv tehnologice, care vin odată cu acest țel.

Pentru a-și atinge obiectivele pentru 2030 și 2050, Aggreko va accelera investițiile în tehnologii cu emisii reduse de carbon și va continua să-și orienteze flota de generatoare către cele pe gaz și combustibili lichizi mai ecologici. Aggreko va investi, de asemenea, în alte soluții de energie curată, cum ar fi motoarele pregătite pentru hidrogen și pilele de combustibil, pe măsură ce tehnologia devine disponibilă la scară largă, monitorizând și investigând, în același timp, tehnologiile viitoare.

Aggreko își va accelera oferta de soluții mai eficiente, în special cele destinate controlului temperaturii, recuperarea energiei, cogenerare sau tri-generare. În același timp, Aggreko va continua să își dezvolte portofoliul de stocare a energiei solare mobile și modulare, care în combinație cu flota lor de generatoare electrice va ajuta clienții să reducă costurile și impactul asupra mediului înconjurător.

Aggreko va continua să îmbunătățească utilizarea sistemelor conectate, monitorizarea de la distanță și analiza datelor pentru a spori eficiența și urmări performanța noilor soluții față de obiectivele proprii și ale clienților săi legate de reducere a emisiilor.

Pentru sectorul construcțiilor, Aggreko poate îndeplini cerințele clientului în ceea ce privește oferta crescândă de flexibilitate în ceea ce privește combustibilul, oferind soluții GPL, biocombustibil și sisteme de baterii.

Chris Weston, CEO Agrekko, a comentat: „Tranziția energetică schimbă fundamental modul în care este generată și livrată energia. Cerințele clienților noștri evoluează: aceștia solicită soluții mai curate, dar fără a compromite fiabilitatea, modularitatea sau eficiența costurilor. Am început deja să ne transformăm soluțiile pentru a satisface nevoile în schimbare ale clienților și pentru a ne atinge obiectivul de a deveni o companie fără impact asupra mediului.

Clienții noștri caută să își reducă emisiile de carbon, care să ducă la creșterea calității aerului și suntem partenerul perfect pentru a-i sprijini pe acest drum. Cu expertiza noastră în soluții hibride și generarea eficientă de energie termică, îi sprijinim deja în întreaga lume pentru a face mai rapid și eficient tranziția energetică. Având în vedere nevoile și situațiile lor individuale, sunt extrem de mândru de întreaga echipă Aggreko, care își demonstrează în mod constant expertiza pentru a implementa soluții flexibile și personalizate pentru clienții noștri. Angajamentele noastre sunt ambițioase, dar realizabile.”

Chris Weston, CEO Agrekko, a comentat: „Tranziția energetică schimbă fundamental modul în care este generată și livrată energia. Nevoile clienților noștri evoluează – necesită soluții mai curate, dar fără a compromite fiabilitatea, modularitatea sau eficiența costurilor. Am început deja să ne transformăm soluțiile pentru a satisface nevoile în schimbare ale clienților și pentru a ne atinge obiectivul de a deveni o companie fără impact asupra mediului. Clienții noștri caută să își reducă emisiile de carbon, care să ducă la creșterea calității aerului și suntem partenerul perfect pentru a-i sprijini în călătoria lor. Cu expertiza noastră în soluții hibride și generarea eficientă de energie termică, le sprijinim deja în întreaga lume prin tranziția energetică. Având în vedere nevoile și situațiile lor individuale, sunt extrem de mândru de întreaga echipă Aggreko, care își demonstrează în mod constant expertiza pentru a implementa soluții flexibile și personalizate pentru clienții noștri. Angajamentele noastre sunt ambițioase, dar realizabile.” Pentru sectorul construcțiilor, Aggreko poate îndeplini cerințele clientului în ceea ce privește oferta crescândă de flexibilitate în ceea ce privește combustibilul, oferind soluții GPL, biocombustibil și sisteme de baterii.

tags: