Home Informaţii la zi AUTOGREDER HBM-NOBAS BG 180 T-7 / TA-7
AUTOGREDER HBM-NOBAS BG 180 T-7 / TA-7

AUTOGREDER HBM-NOBAS BG 180 T-7 / TA-7

0

În cei peste 25 de ani de experiență, Gradinariu și-a structurat portofoliul de produse pentru a veni în sprijinul municipalităților și companiilor private cu soluții optime pentru dezvoltarea urbanistică. Urbanizarea implică nu doar extinderi ale volumului și calității spațiului rezidențial, ci și alte infrastructuri, cum ar fi școli, spitale, drumuri și spații comerciale. Pentru a satisface cererea pentru aceste structuri, Gradinariu a consolidat o rețea de parteneri și specialiști în utilaje și echipamente de construcții de capacități diferite.

În primul semestru al acestui an, potrivit studiilor desfășurate, 4 din 5 companii din construcții au planuri concrete de a investi în utilaje și echipamente care să crească productivitatea muncii. În contextul curent al crizei medicale, reducerea costurilor și creșterea eficienței este principalul diferențiator într-o piață a construcțiilor competitivă și care se prevedere a fi puternic afectată de impredictibilitate până la sfârșitul anului și nu numai.

Potrivit informațiilor proprii Gradinariu și sondajelor recente privind evoluția pieței de construcții în timpul pandemiei, constructorii care se ocupă cu modernizările și reparațiile de drumuri chiar profită de frontul de lucru generat de reducerea traficului rutier în zonele care erau tradițional aglomerate. În plus, aceste lucrări, desfășurându-se preponderent în are liber, expun mai puțin muncitorii riscului de infectare.

Perfect pentru lucrările de construcție a drumurilor

Autogrederul reprezintă un utilaj indispensabil în cazul lucrărilor de infrastructură rutieră, constituind cel mai fiabil instrument de nivelare la o cotă precisă a unor suprafețe mari de teren.

Gama de autogredere HBM-NOBAS oferită de partenerul autorizat în România, Gradinariu, a dovedit performanțe optime ale grederelor adaptate perfect cerințelor utilizatorilor.

Autogrederele HBM-NOBAS sunt utilizate de specialiști în construcții din peste 100 de țări din întreaga lume pentru construcția de drumuri, pe șantiere de inginerie civilă și industrială, în construcția gropilor pentru deșeuri, lucrări de terasare, proiecte de infrastructură de căi ferate și de autostrăzi, construcția de aerodromuri, de fabrici sau lucrări de construcție a terenurilor de sport și a parcurilor de agrement.

Durata de viață mare impune selectarea unor produse de calitate superioară, atât în ceea ce privește durabilitatea în timp, cât și din punct de vedere al costurilor de utilizare și productivității sporite.

Autogrederele de la HBM-NOBAS, prevăzute cu un cadru șasiu articulat (± 300) și cu echipament de servo-direcție, se caracterizează prin polivalență și o manevrabilitate remarcabilă, chiar și în spații limitate. Caracteristicile superioare de nivelare și de împingere a lamei sunt rezultatul echipării autogrederelor cu motoare performante, cu o transmisie hidrodinamică și cu tracțiune integrală, dar și unui control optim al lamei de nivelare.

Creșterea gradului de conștientizare și aplicarea unor standarde stricte de siguranță pentru operarea utilajelor și echipamentelor de construcții, impun jucătorilor de pe piața construcțiilor să utilizeze produse cu caracteristici optime de siguranță. Designul cabinei autogrederului HBM-NOBAS BG 180 este orientat spre siguranța operatorului și a celorlalți muncitori aflați pe șantier. Cabina este prevăzută cu un parbriz înalt, de la podea până la plafon și cu uși laterale glisante pentru acces pe ambele părți, prevăzute, de asemenea, cu geamu ri pe toată înălțimea ușii. Celelalte geamuri laterale și luneta, precum și oglinda interioară și oglinzile laterale încălzite electric asigură o vizibilitatea excelentă în toate direcțiile, ceea ce constituie un factor de siguranță pe șantierele înghesuite. În plus, vizibilitatea asupra lamei de nivelare este excepțională, contribuind în mod semnificativ la sporirea productivității.

Axa față directoare, este o axă oscilantă (± 150), cu timonerie de direcție hidraulică și reglaj hidraulic al  înclinației roților (± 170), ceea ce asigură raze de virare deosebit de mici. La modelul cu tracțiune integrală, în butucii roților axei față sunt instalate motoare hidrostatice cu pistoane radiale. Astfel, în plus față de tracțiunea spate hidrodinamică, acestea dispun standard de tracțiune pe roțile din față (acționare hidrostatică), cu control electronic integrat și posibilitatea de a lucra ca un diferențial blocabil, ceea ce oferă autogrederelor o mai mare manevrabilitate atunci când desfășoară lucrări de precizie ridicată și în aplicații care necesită turații mari ale motorului la o viteză de deplasare mică, la limita de aderență a anvelopelor.

Cu o greutate operațională de aproximativ 19 tone, autogrederul HBM-NOBAS BG 180 T-7 / TA-7 este un utilaj compact. Sistemul principal de frânare, cu dublu circuit și amplificator hidraulic de putere, de tip multi-disc în baie de ulei, este deosebit de eficient. Alături de capacitatea de manevrare, vizibilitatea excelentă a operatorului, puterea utilajului de 205 CP și accesoriile incluse (lamă frontală și scarificator cu 4-7 dinți la partea din spate) sunt motivele principale pentru care autogrederul HBM-NOBAS este considerat cu adevărat o opțiune de vârf pentru orice companie de construcții.

Ingineria germană și accesibilitatea rapidă pe întreg parcursul de achiziție, garanție și întreținere post-garanție prin intermediul reprezentantului autorizat Gradinariu stau la dispoziția dvs. aici www.gradinariu.ro.