Home Constructii Constructii industriale Bauma 2016, spațiu ocupat în totalitate
Bauma 2016, spațiu ocupat în totalitate

Bauma 2016, spațiu ocupat în totalitate

0

Cel mai mare târg din lume dedicat construcțiilor și echipamentelor de construcții, ce se va desfășura în perioada 11-17 aprilie 2016  la München, pe o suprafață expozițională de 605.000 metri pătrați, este ocupat la capacitate maximă.

Pentru a veni în sprijinul companiilor care se află pe lista de așteptare și care cel mai probabil nu vor beneficia de un stand propriu, organizatorii Bauma oferă în premieră posibilitatea listării în ghidul online al grandioasei expoziții.

Pe lângă listarea produselor proprii în rețeaua online, aceste companii vor avea acces la un lounge special, pentru a putea organiza întâlniri de afaceri, putând opta totodată pentru servicii adiționale precum soluții electronice pentru a intra în contact cu reprezentanții presei sau diverse alternative de promovare a portofoliului de produse.

„Din păcate, la fel ca și la ediția din 2013, nu am putut satisface toate cererile de spațiu expozițional, Bauma 2016 fiind deja ocupată în totalitate. Prin această inițiativă dorim să oferim companiilor care sunt pe lista de așteptare oportunitatea de a avea vizibilitate în cadrul comunității Bauma și de a intra în contact cu potențialii clienți din cadrul târgului”, a declarat Klaus Dittrich, CEO al Messe München.

Până în prezent, 17 companii s-au înscris în rețeaua online a expoziției de anul viitor.