Home Informaţii la zi CASE 580 ST – un buldoexcavator cu dedicație
CASE 580 ST – un buldoexcavator cu dedicație

CASE 580 ST – un buldoexcavator cu dedicație

0

CASE Construction, unul din marii constructori mondiali de utilaje pentru construcții și printre puținii producători full-line a reușit, prin investiții importante în tehnologii moderne, să dezvolte o serie de mașini ce pot fi pregătite încă din fabrică pentru diferite activități din domeniul construcției de drumuri, extragerea și prelucrarea pietrei, activității de reciclare, lucrări de construcții și întreținere în zone urbane.

Datorită unei rețele de distribuție internațională bine pusă la punct, CASE Construction oferă utilajele adaptate inclusiv unei anumite zone geografice, cerințele constructorilor fiind totdeauna atent analizate, răspunsul tehnicienilor producătorului fiind la nivelul așteptărilor totdeauna.

Ultra echipat, pentru a face față tuturor provocărilor

Analiza pieței din România a permis specialiștilor Titan Machinery România să lanseze începând cu această lună o ofertă unică pentru constructori: buldoexcavatorul CASE 580 ST cu nu mai puțin de șapte acceorii incluse, totul la același preț. 580 ST este un model bine cunoscut în țara noastră, fiind achiziționat de obicei pentru a acoperi activități diverse, de la construcții și până la reparații ale infrastucturii de utilități sau pentru zona de reciclare.

Pentru a evalua corect oferta Titan Machinery, trebuie spus că firmele de construcții, și nu numai, achiziționează aceste utilaje datorită capacității de a se deplasa rapid de la un șantier la altul, în general activitatea de bază fiind cea de săpat, materialul extras fiind apoi, cu același utilaj, încărcat în camioane. De obicei, rezistența sa și capacitatea de a lucra în condiții de lucru cât mai diverse sunt principalele atuuri solicitate.

Însă, totdeauna costurile de operare și profitul adus reprezintă argumentul suprem în achiziționarea unui utilaj. Și astfel, una dintre marile sale calități, și anume faptul că poate efectua săpături de diverese tipuri, aduce și cheltuieli suplimentare, deoarece de multe ori un buldoexcavator  necesită diferite tipuri de cupe de săpare.

Acum constructorii pot evita costurile suplimentare datorate achiziționării unei cupe de săpare specializate, oferta speciala Titan Machinery incluzând în costul unui utilaj nu mai puțin de șase accesorii: trei cupe de 300, 600 respectiv 900 mm, o cupă de taluzare, o cupă trapezoidală pentru șanțuri și furci pentru stivuire.

Despe CASE 580 ST

Motorul său cu o putere de 97 CP poate lucra în regimuri de lucru variate. De exemplu, puterea maximă poate fi atinsă la o turație de 2.200 rpm, fiind necesară pentru a face față unei încărcări de lucru maxime. Pentru deplasări sau staționare la ralanti, turația scade la 950 rpm, consumul orar fiind astfel redus drastic.

Pentru a mări puterea de lucru, de exemplu forța de săpare măsurată la nivelul dinților cupei, presiunea în circuitul hidraulic de lucru este de 205 bar. Astfel, la 2.200 rpm, pentru a susține această putere, este necesar un debit de 156 l/min, sistemul de pompare central cu sistem low sens variind volumul de lichid din sistemul hiadrulic în concordanță cu forța necesară a fi dezvoltată de către echipament în timpul lucrului.

Transmisia 4WD Powershift asigură 4 viteze în spate (6 – 10 – 21 – 40 km/h) și 4 înainte (7 – 12 – 26 – 47 km/h), astfel CASE 580 ST dând dovadă de o flexibilitate deosebită în timpul lucrului, permițând deplasarea în ambele sensuri fără a fi nevoie ca utilajul să se întoarcă. Acest avantaj este semnificativ în special în timpul activităților repetitive.

Cabina este certificată ROPS/FOPS conform celor mai noi norme internaționale, oferind un loc sigur pentru operator în cazul căderii unor obiecte grele sau a răsturnării, rezistența sa la deformare fiind excelentă.

Distribuitorul autorizat pentru România al utilajelor de construcții CASE Construction, societatea Titan Machinery România, susține proiectele de construcții din România prin oferta sa de utilaje adaptate fiecărei cerințe. Societatea face parte din grupul grupul Titan Machinery, din Statele Unite ale Americii, ce deține și administrează de aproape 40 de ani o rețea de distribuție de echipamente și servicii în industria de agricultură și cea de construcții la scală internațională. Titan Machinery este cel mai mare distribuitor de utilaje agricole și de construcții din S.U.A și unul dintre cei mai importanți importatori și distribuitori de astfel de echipamente la nivel mondial dar și cel mai mare distribuitor din lume al produselor CNH Industrial.