Home Constructii Constructii civile Conferințele APMCR, în prim plan la Construct Expo
Conferințele APMCR, în prim plan la Construct Expo

Conferințele APMCR, în prim plan la Construct Expo

0

În cadrul ediției de anul acesta a târgului CONSTRUCT EXPO, organizat în perioada 23 – 26 martie 2017, Asociația Producatorilor de Materiale de Construcții din România, în parteneriat cu Romexpo SA, va  organiza o serie de conferințe și seminarii pe teme de actualitate din domeniul construcțiilor.

Pe data de 23 martie, începând cu ora 10.30, în sala Mihai Eminescu, va avea loc Conferința cu tema Managementul  deșeurilor din construcții – prevederi legislative și modalități de aplicare. La conferință sunt așteptați, proiectanți, responsabili tehnici cu execuția lucrărilor de construcții, diriginți de șantier, antreprenori, fabricanți de produse pentru construcții, investitori, reciclatori și salubrizatori.

De asemenea, în data de 24 martie 2017, începând cu ora 10.30, în Sala Mihail Sadoveanu, se va desfășura Masa rotundă – Legislația din domeniul construcțiilor – prevederi cu același obiect, conținute de acte normative diferite. La discuții sunt așteptați reprezentanți ai autorităților, reprezentanți ai asociațiilor profesionale și patronale din domeniu, proiectanți, antreprenori și fabricanți de produse pentru construcții.

Ultima manifestare din program, cea din data de 25 martie, de la ora 11.00, se intitulează ZIUA CULORII și este o manifestare tradițională, ajunsă deja la a-X-a ediție, dedicată viitorilor utilizatori ai produselor de construcții. “Organizăm aceste manifestări atât pentru conștientizarea publicului, cât și a celor din domeniu, pentru a fi pregătiți în ceea ce privește noile abordări sustenabile ce se aplică și se vor aplica în cadrul UE”, a declarat Claudiu GEORGESCU, președintele APMCR.