Home Gigantii Soselelor CTE Trailers, o firmă pentru excelență
CTE Trailers, o firmă pentru excelență

CTE Trailers, o firmă pentru excelență

0

CTE Trailers este în prezent unul dintre cei mai puternici vânzători, dar și montatori de suprastructuri și semiremorci comerciale din România. Un nume dezvoltat în timp, bazat pe profesionalism și muncă susținută, capabil în prezent să ofere tot ceea ce un transportator, indiferent că activează în domeniul construcțiilor sau transporturilor comerciale internaționale, are nevoie pentru a lucra cu eficiență maximă.

CTE Trailers este dezvoltatorul singurului HUB specializat din România, o investiție de peste 7 milioane EURO, care va fi finalizată în vara acestui an și care oferă firmelor din domeniul tranporturilor și construcțiilor, salubrității și reciclării, dar și din domenii conexe, posibilitatea de a găsi într-un singur loc consilierea necesară pentru achiziționarea sau numai închirierea unor utilaje noi sau second-hand, toate serviciile legate de reparații sau întreținere, precum și servicii speciale, precum cele de spălătorie automată sau parcare, totul la cea mai înaltă calitate posibilă în prezent la nivelul Europei, și cu costuri absolut rezonabile.

Departamentul de carosări – garanția serviciilor de calitate 

CTE Trailers deține un departament puternic de carosări, care montează la cele mai înalte standarde de calitate remorci pentru construcții Meiller, precum și macarale pliabile marca Penz sau ATLAS, sau structuri speciale pentru aplicații comunale. Bineînțeles, nu trebuie uitat că CTE Trailers este unicul importator pentru România al mărcii Krone de semiremorci, unul dintre cei mai mari producători mondiali, fiind agreeat și pentru montarea și carosarea acestora în cadrul propriilor ateliere.

Agrementul pentru montaj primit din partea unor mari producători mondiali, precum Krone sau Meiller reprezintă de fapt recunoașterea capacității de a lucra în cadrul atelierelor proprii la cele mai înalte standarde de calitate. Pentru a ajunge la acest nivel, investițiile în SDV-uri și echipamente de montaj de calitate au fost masive, precum și în pregătirea permanentă a propriilor specialiști care asigură funcționarea lor perfectă.

”Suntem considerați lideri de piață în domeniul calității, iar din punctul de vedere al numărului de bene basculabile Meiller montate și înmatriculate suntem cel mai mare producător român, la nivelul anului 2019, și probabil vom rămâne la același nivel și în acest an.

Deși în ultimele luni au fost probleme mari economice datorită epidemiei de coronavirus, pot să vă spun că noi suntem optimiști, deoarece producția noastră a continuat, și deci estimăm ca și în acest an să livrăm între 180 și 200 bene basculable Meiller.

Meiller este un produs premium, foarte bine primit pe piața din România, iar benele basculabile pe trei părți, un produs extrem de solicitate pe piața construcțiilor din vestul Europei, sunt din ce în ce mai utilizate și de către constructorii de la noi din țară. Estimăm ca în următoarele luni să creștem ritmul de lucru, se poate chiar să introducem două schimburi” Adrian Anghelea, Manager Depatamentul de carosări CTE Trailer

Implicit, calitatea serviciilor de carosări se reflectă direct asupra calității service-ului și a lucrărilor de reparații și întreținere, CTE Trailers fiind recunoscut prin calitatea lucrărilor sale.

Domnul Adrian Anghelea, Manager al Depatamentului de carosări din cadrul CTE Trailers afirma că odată cu investiția masivă în dezvoltarea CTE HUB, situat lângă București, în aproperea autostrăzii A1, la intrarea în comuna Ciorogârla, departamentul de carosări a primit o nouă vopsitorie, cea mai modernă din România, care poate fi utilizată integragș sau divizibilă în două zone, pentru a putea primi două structuri în același timp, dar și un al doilea pod rulant de capacitate, totul pentru a putea livra mai rapid structurile așteptate de către transportatori.

Atelierul de carosări acoperă o suprafață de 350 mp, fiind completat de un depozit de mari dimensiuni de piese și componente necesare menținerii fluxului de montaj, echipa de tehnicieni de înaltă specializare, care include mecanici, sudori, electricieni, vopsitori dispunând de SDV-uri și echipamente auxiliare la cele mai înalte standarde în domeniu.

Tipuri de carosări realizate de către CTE Trailers

CONSTRUCȚII

Cele mai multe carosări se realizează pe baza kiturilor de basculante Meiller, precum suprastructuri basculabile spate, sau basculabile pe trei părți, dar și cârlige hidraulice, dispozitive cu brațe paralele sau montajul sistemelor hidraulice Meiller.  Acestea sunt vopsite, testate, omologate RAR și livrate clienților conform standardelor producătorului.

Tot aici sunt montate și macaralele pliabile marca ATLAS, direct pe șasiu în spatele cabinei sau consola spate a platformei.

RECICLARE

Macaralele destinate în special activităților forestiere marca PENZ sunt cunoscute în întreaga lume datorită calității lor. CTE Trailers realizează nu numai montajul lor, cu echipament de graifer, dar și pregătirea platformei de transport pentru bușteni, prin montarea racoanțelor și întăriturilor. De asemenea, prin echiparea macaralelor PENTZ cu cârlig pentru continiere, aici sunt pregătite platformele utilizate în industria de reciclare.

COMUNALE

Orice echipament destinat întreținerii drumurilor și spațiilor publice iarna sau vara poate fi montat în atelierele CTE Trailers. De la instalațiile hidraulice montate pe camion pentru echipamente multifuncționale, la placa metalică frontală pentru susținerea plugului de zăpadă sau a periilor de curățare, și de la conexiunile necesare pentru bazinul de apă montat pe șasiul camionului și până la echipamentele de răspândire a materialelor antiderapare, totul poate fi reazilat la comandă, conform proiectelor producătorului.

De asemenea, orice tip de echipamente comunale tip gunoiere pot fi montate la comandă.

COMERCIALE

Remorcile Krone pot fi montate intregral, conform exigențelor de calitate ale producătorului, acestea fiind aduse din Germania sub formă de kituri.

Soluția câștigătoare Meiller: camion cu semiremorcă + remorcă

Avantajele utilizării unui tren rutier format dintr-o semiremorcă și remorcă, sunt foarte mari pentru utilizator, comparativ cu orice altă soluție tehnologică de transport, volumul total combinat de material transportat putând atinge 26 mc. Deasemenea, dacă este necesar transportul unor cantități mai mici sau zona de manevrare este prea îngustă, remorca se poate decupla foarte simplu.

Transportatorul poate livra cu ajutorul acestui asamblu două tipuri de marfă în același timp, pentru două comenzi diferite, putând fi încărcate și mărfuri pe paleți (euro-paleți sau paleți atipici) sau mărfuri non-vrac.

Bascularea pe trei părți se face mult mai rapid, nefiind necesare mișcări suplimentare ale camionului, acesta putând livra în zone strâmte, unde un camion cu benă basculabilă pe spate nu poate lucra.

Posibilitatea utilizării a diferitelor montaje opționale oferă noi avantaje pentru proprietar. Un exemplu reprezentativ: sitemul de  pliere hidraulică a. oblonului lateral. Datorită acestui sistem, materialul vrac, precum nisipul, cimentul sau pietrișul, poate fi direct descărcat din camion, de pe șosea, în afara acesteia, fără a fi necesar încă un excavator pentru mutarea materialului.

tags: