Informaţii la ziNewsOnline

Cum să-ți transformi utilajul de construcții într-un concasor

Utilajele de construcții devin cu adevărat productive cu atașamentele potrivite. Compania UTILBEN înțelege nevoile clienților săi de a deveni mai eficienți și mai profitabili, așa că vă oferă o gamă largă de cupe de concasare MB Crusher care vă permit să reciclați și să reutilizați materialele de construcții direct pe șantier. Astfel, orice utilaj de construcții se transformă într-un concasor!

Cu ajutorul cupelor de concasare MB Crusher, transformați deșeurile în profit și le dați o nouă întrebuințare direct pe șantier! Randamentul economic vine din faptul că nu mai trebuie să cumpărați instalații de procesare a molozului și reduceți considerabil costurile logistice și de manipulare a materialelor, plus că puteți vinde agregatele pentru substrat stradal sau să le folosiți pentru alte lucrări. Practic, cu aportul cupelor de concasare MB Crusher, vă regăsiți într-o situație câștig-câștig!

Așa cum se află foarte mulți clienți ai producătorului italian, după cum veți afla din propriile lor povești.

 

Deșeurile nu trebuie să fie o povară

Compania Crater Sand & Gravel le oferă clienților săi posibilitatea de a preda deșeurile provenite din construcții și demolări atunci când cumpără beton. Din această cauză, compania acumulează cantități enorme de materiale nefolositoare. Însă, cu ajutorul cupelor de concasare MB Crusher, compania Crater Sand & Gravel transformă deșeurile în materiale de umplutură. Așadar, în loc să plătească pentru transport și eliminarea betonului rezultat din construcții și demolări, compania se ocupă personal de reciclare.

Betonul și armătura pot fi reciclate

Un client independent avea o cantitate uriașă de deșeuri de beton provenite din demolări. Transportul și predarea la groapa de gunoi s-ar fi tradus într-o gaură imensă în bugetul clientului nostru. În plus, ar fi însemnat risipă, pentru că betonul și armătura sunt materiale care pot fi reciclate la infinit. Așa că acest client a apelat la o cupă de concasare MB Crusher, pe care a montat-o pe un excavator. Astfel, a redus dimensiunea granulară a betonului și a obținut beton concasat. Materialul rezultat l-a folosit ca substrat, iar armătura a fost reciclată. Profit garantat!

Concasează materiale direct pe șantier

O ultimă poveste de succes vine de la o carieră de granit din Letonia. Reprezentanții acesteia au acumulat o cantitate mare de roci inutilizabile. De depozitat, nu încăpea discuția, așa că rămâneau două variante: să transporte deșeurile din granit la o carieră dotată cu un concasor sau să aducă acel concasor în cariera proprie, cu un transport special. Ambele operațiuni presupuneau costuri ridicate, așa că s-a apelat la o cupă de concasare MB Crusher, care a fost montată pe un excavator. Rocile au fost prelucrate direct în carieră, a fost redusă dimensiunea granulară a granitului, costul produsului prelucrat a scăzut, așa că materialul rezultat a putut fi vândut.

 

Exemplele de succes pot continua, însă importante sunt beneficiile folosirii cupelor de concasare MB Crusher:

✔ Deveniți independent și nu mai aveți nevoie de alții

✔ Depășiți problema lipsei de materiale de construcții

✔ Transformați deșeurile într-un produs reutilizabil

✔ Nu mai este nevoie să cumpărați materiale de umplutură

✔ Nu mai trebuie să duceți deșeurile la groapa de gunoi

✔ Nu mai este nevoie să suportați termene lungi de livrare

✔ Nu mai trebuie să transportați materiale de construcții

 

Dacă toate aceste argumente v-au convins, tot ce trebuie să faceți este să accesați site-ul www.utilben.ro și să descoperiți care cupă MB Crusher vi se potrivește utilajului și afacerii dumneavoastră sau să apelați 0733 040 000 și să stați de vorbă cu un expert UTILBEN, care are toate răspunsurile pregătite pentru dumneavoastră!

 

Telefon: 0733 040 000

Email: contact@utilben.ro

Website: www.utilben.ro

 

Sediul UTILBEN Cluj-Napoca

Adresa: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca, jud. Cluj

Sediul UTILBEN Baciu

Adresa: Strada Transilvaniei, nr. 446, Baciu, jud. Cluj

Sediul UTILBEN București

Adresa: Strada Ithaca, FN, Bolintin-Deal, jud. Giurgiu

Sediul UTILBEN Iași

Adresa: Strada Transagropolis, nr. 4, Lețcani, jud. Iași

Similare

1 din 889