Home Informaţii la zi De ce utilajele Sunward sunt perfecte pentru constructorii din România
De ce utilajele Sunward sunt perfecte  pentru constructorii din România

De ce utilajele Sunward sunt perfecte pentru constructorii din România

0

UTILBEN, companie aflată în topul vânzărilor de utilaje în România, este unic importator al produselor Sunward, unul dintre cei mai mari producători de echipamente de construcții din Asia și numărul 32 în lume. În anul 2019, UTILBEN a primit cea mai înaltă distincție din partea Sunward și, totodată, recunoaștere mondială, odată cu titlul „Best Dealer”, care i-a fost acordat pentru cea mai rapidă creștere a vânzărilor și cea mai mare cotă de piață.

 

Sunward este producătorul din China care distribuie în Europa cea mai mare diversitate de utilaje dotate cu motoare Stage V, în conformitate cu prevederile în materie de clasă de emisii. Acesta este un avantaj considerabil în fața competitorilor săi, mai ales pentru că legislația europeană este tot mai strictă și a impus noi limitări în ceea ce privește emisiile de noxe și dioxid de carbon produse de motoarele utilajelor.

În cele ce urmează, vă vom prezenta cele mai apreciate utilaje Sunward de către clienții din România.

 

 

Miniîncărcătorul Sunward 3230 este ideal pentru infrastructura urbană, construcția de drumuri și clădiri, pentru munca în depozite, docuri sau pe nave. În general, acest utilaj este perfect pentru manevrarea în spații înguste. Prin simpla schimbare a atașamentelor, miniîncărcătorul Sunward 3230 poate executa sarcini dintre cele mai diverse, între care încărcare și descărcare, ridicare, săpare, curățare de drumuri și lucrări de pavaj.

 

Nacela foarfecă Sunward 1212 HD ajunge la o înălțime de lucru de 12 metri, iar, datorită dimensiunii sale compacte, poate fi manevrată fără probleme în spații înguste și greu accesibile. Capacitatea de ridicare este de 320 de kilograme, iar platforma extensibilă suportă 113 kilograme. Renumitul producător chinez de utilaje a creat această nacelă electrică autopropulsată pe baza a 3 principii cheie: structură compactă și rezistentă, ușurință în operare și siguranță în muncă.

 

Miniexcavatorul Sunward 35 UF este un utilaj compact și versatil, facil în operare și de încredere pe termen lung. Pe lângă motorul Kubota, sistemul hidraulic este un alt punct forte al acestui utilaj, grație componentelor de înaltă calitate folosite. Ca urmare, mișcările brațului și ale cupei sunt fluide și de o acuratețe remarcabilă. În plus, miniexcavatorul Sunward 35 UF este dotat cu un circuit hidraulic suplimentar, ceea ce vă permite cuplarea unui număr mare de atașamente.

 

Midiexcavatorul Sunward 60 UF este un utilaj robust și eficient, potrivit pentru orice șantier din România. Acest echipament de construcții se remarcă datorită dimensiunilor sale compacte și forței impresionante de muncă. Toate acestea, pe lângă fiabilitate și un raport corect calitate-preț. Totodată, cele două joystick-uri ergonomice vă vor face munca mai ușoară și facilitează operarea utilajului, alături de ecranul tactil de mari dimensiuni.

 

Excavatorul Sunward 215 F este capabil și fiabil. Vă puteți baza pe el pentru a duce la bun sfârșit orice lucrare de construcții, cu un minim efort. Sunward 215 F cântărește 21,8 tone și este echipat cu un motor Cummins de 173 de cai putere. Acest utilaj a fost creat pentru a rezista cu brio trecerii timpului și pentru face față celor mai solicitante sarcini. Sunward 215 F prezintă siguranță în funcționare și ușurință în manevrare, totul la un excelent raport calitate-preț.

 

Excavatorul Sunward 365 F este un reprezentant de top al categoriei grele. Sunward SWE 365 F cântărește 35,9 tone și este dotat cu un motor de 338 de cai putere, ceea ce îl face ideal pentru construcțiile rezidențiale, decopertări și o gamă largă de lucrări de infrastructură. Este puternic și robust, iar accentul cade pe îndeplinirea cu brio a celor mai dificile sarcini, pe orice șantier. Demn de menționat, adâncimea maximă de săpare este de 7,5 metri.

 

Prin colaborarea cu UTILBEN, aveți parte de beneficii unice la achiziționare unui utilaj Sunward. Garanție de 3 ani, livrare rapidă, piese de schimb pe stoc și service profesionist la dispoziția dumneavoastră. Sunward s-a impus rapid pe piața din Europa și a vândut aici peste 15.000 de utilaje, un aspect care denotă încrederea pe care o au clienții europeni în acest brand.

 

UTILBEN, garanția utilajelor fiabile!

Adresă: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca

Telefon: 0733 040 000

Email: contact@utilben.ro

Website: www.utilben.ro