Informaţii la ziNewsOnlineslidesusUpdateUtilaje de cariera si minerit

EvoQuip, garanția calității pe orice șantier

Utilajele marca EvoQuip™, parte a grupului american Terex® Corporation, unul dintre cei mai mari producători de utilaje din lume, are ca partener pentru țara noastră societatea Titan Machinery România. Sistemele de concasare și sortare de la EvoQuip™ sunt distribuite pe întreg teritoriul țării noastre, fiind special proiectate pentru a acoperi cele mai dure activități de șantier, precum cele de recuperare și refolosire a materialelor obținute în urma demolărilor, dar și prelucrarea rocilor extrase în cariere.

Utilajele EvoQuip™ sunt compacte, au o înaltă fiabilitate și productivitate de lucru. Gama de produse EvoQuip™ pe care Titan Machinery România le comercializează este disponibilă pe website-ul oficial www.titanmachinery.ro, acestea putând fi comandate la managerii regionali de vânzări pe segmentul de construcții Titan Machinery România.

EvoQuip, gamă extinsă de concasoare

EvoQuip acoperă prin gama sa BISON oferta de concasoare cu impact, care include patru tipuri de bază, de la cel mai compact, BISON 35 cu dimensiuni de transport de 4,45×1,5×2,95 m, dimensiunile gurii de alimentare de 480×250 mm și un randament de 30t/h până la cel mai mare, BISON 280. Acesta garantează cel mai mic consum orar de combustibil, raportat la tona de material concasat, fiind însă foarte puternic datorită transmisiei speciale Direct Drive. Dimensiunile sale de transport sunt de 12,4×2,4×3,2 m, dimensiunile gurii de alimentare de 900×600 mm și are un randament de 200t/h.

Întreaga gamă BISON asigură o productivitate specifică utilajelor de cea mai nouă generație, oferind utilizatorului o flexibilitate în utilizare unică și un consum eficient al combustibilului, care este strict conectat cu productivitatea orară.

Concasoarele cu impact gama COBRA reprezintă un top class în domeniu. Reglarea lor în funcție de cerințele fiecărui șantier este simplă, comenzile sunt intuitive iar transportul de la un loc de muncă la altul se poate face rapid, fără cheltuieli suplimentare. Toate aceste caracteristici fac din gama COBRA utilajele de concasat perfecte pentru numeroase tipuri de activități industriale.

COBRA 230 este cel mai nou concasor cu impact de la EvoQuip. Indiferent de activitate, din domeniul construcțiilor și demolării, reciclării de asfalt sau în cariere, acesta a fost proiectat pentru a oferi un profit cât mai mare. Concasorul COBRA 230 este proiectat pentru a oferi o productivitate de vârf, cea mai bună din clasa sa, o versatilitate de neegalat și o eficiență excelentă în consumul de combustibili.

Acesta are dimensiuni de transport de 12,4×2,4×3,2 m, dimensiunile gurii de alimentare de 900×600 mm și un randament de 200 t/h.

Cel mai mare concasor din această clasă, COBRA 290R, este un utilaj multifuncțional cu deplasare pe șenile, putând fi utilizat pentru materiale dure, precum betonul armat, asfalt reciclat, construcții și demolări sau spargerea materialelor din rocă naturală. Sistemul integrat Afterscreen de pe Cobra 290R oferă o bună recirculare a refuzului de ciur, chiar și supradimensionat, acesta fie fiind retrimis spre concasare, fie fiind depozitat pentru o utilizare ulterioară. Acesta are dimensiuni de transport de 14,76×2,9×3,16 m și un randament de 290 t/h.

Noile utilaje de performanță

Vara acestui an a readus în atenția specialiștilor expoziția Hillhead – Anglia, locul unde cele mai bune branduri din domeniul concasării și exploatării materialelor naturale de șantier sunt prezente.  Echipa EvoQuip a fost acolo cu o gamă extinsă de produse, printre care sistemul de sortare înclinat Falcon 820, o premieră mondială dar și concasorul cu impact Cobra 230R, acesta din urmă putând fi văzut direct la lucru. Demonstrațiile au inclus echipamente mobile  de concasare și sortare ce au inclus aplicații speciale pentru beton armat, asfalt reciclat, deșeuri de construcții și demolare, cărbune și rocă naturală.

Falcon 820 reprezintă cel mai nou utilaj de sortare EvoQuip. Designul său robust îi permite să manipuleze materiale precum nisip și pietriș, piatră zdrobită, cărbune, sol vegetal și deșeuri de demolare. Falcon 820 este compact, fiind ofertat în construcție double-deck, înclinarea sa asistată electronic făcându-se cu ajutorul a 2 rulmenți de 8’x4’. Designul său versatil și robust îl face ideal pentru aplicații multiple. În plus, în vederea transportului acesta are capacitatea de a se plia pentru a nu depăși dimensiunile rutiere normale.

Gama de echipamente Falcon este formată din stațiile de sortare cu plan înclinat Falcon 820, Falcon 1220 și Falcon 1230. Fiecare utilaj Falcon combină operațiile de spălare, sortare și stocare într-o singură unitate autonomă. Datorită faptului că poate lucra cu diferite unghiuri de înclinare a suprafeței de cernere, acestea asigură inclusiv o sortare eficientă pentru părțile fine, fiind ideale pentru șantierele unde se prelucrează diferite tipuri de material.

Concasorul cu impact Cobra 230R

Concasorul cu impact Cobra 230R este un utilaj polivalent ușor de utilizat, care poate prelucra materiale diferite, cu o duritate înaltă, precum betonul armat, asfaltul reciclat, deșeurile provenite din construcții și demolare sau roca naturală. Sistemul integrat de sortare Afterscreen este format dintr-o sită cu dimensiuni de 2,44 x 1,2 m. Aceasta permite trecerea materialului concasat la dimensiunile setate, materialul supradimensionat fiind fie recirculat înapoi la concasor, fie stocat.

Acesta permite detașarea rapidă a întregului echipamente de sortare și recirculare, inclusiv sistemul de rulare independentă. Astfel, concasorul cu impact poate fi transportat rapid separat, fără a depăși gabaritul normal.

Întreaga gamă de concasoare cu impact Cobra oferă un consum redus de combustibil în timpul lucrului, fiind ușor de deplasat de la un post de lucru la altul și de asemenea rapid de montat și pus în funcțiune. Întreținerea zilnică precum și schimbul de lichide de lucru se fac rapid de către echipele de service, datorită faptului că permite accesul de la nivelul solului la motor, sistemul hidraulic, punctele de service și alimentare.

În plus, operatorul poate comanda deplasarea utilajului și modul de lucru de la distanță, direct din cabina excavatorului utilizat pentru alimentarea concasorului, datorită unei telecomenzi special proiectate pentru a asigura un mod de lucru simplu și rapid.

Sistemul de telemetrie T-Link oferă utilizatorului informații în timp real despre performanța utilajului în timp real. Noul sistem telematic maximizează timpul de funcționare, asigură o disponibilitate largă a pieselor de schimb și a serviciilor și oferă informații actuale reale din teren.

BISON 160 HYBRID

Reprezintă răspunsul producătorului la cerințele actuale de flexibilitate în utilizare, fără a depinde de o anumită sursă de energie și de a reduce amprenta de carbon în timpul lucrului. Este un concasor cu impact staționar, dar care poate fi rapid transportat de la un șantier la altul cu un singur camion. Practic, acesta are un sistem propriu de ridicare și prindere cu hook-lift, precum o benă de camion, ceea ce permite ridicarea lui de către șoferul camionului și fixarea automată în timpul deplasării, fără nici o intervenție a unui echipaj specializat.

BISON 160 HYBRID este special conceput pentru concasarea rocilor dure, precum și pentru aplicațiile de reciclare în construcții și demolări. Acest concasor utilizează tehnologia hibridă de propulsie diesel-electrică, costurile sale de funcționare fiind astfel mult reduse, în plus asigurând un nivel scăzut al zgomotului și emisiilor de noxe, fiind astfel un utilaj ideal pentru lucrul în șantiere din zonele urbane.

Acest concasor cu acționare duală este echipat cu un sistem de impact reglabil hidraulic de 700 x 500 mm (28” x 20”). Acționarea electrică inovatoare permite clienților să inverseze sensul de alimentare pentru a elimina eventualele blocaje la nivelul camerei de concasare, astfel eficiența sa fiind foarte ridicată.

Similare

1 din 928