Home Constructii Dezvoltare durabila Forumul Român de Eficiență Energetică, la a 3-a ediție
Forumul Român de Eficiență Energetică, la a 3-a ediție

Forumul Român de Eficiență Energetică, la a 3-a ediție

0

Asociația Română pentru Promovarea Eficienței Energetice ARPEE și GOVNET Conferences vor organiza cea de-a treia ediție a Forumului Român de Eficiență Energetică.

La conferinta vor participa reprezentantii Ministerului Energiei, Agentiei Nationale de Reglementare in domeniul Energiei, directori ai marilor consumatori de energie, furnizorii de solutii si tehnologie pentru sectorul de energie.

Eficienta energetica este o investitie pentru viitor, care printr-un efort comun venit din partea autoritatilor si a companiilor poate dezvolta Romania in mod sustenabil.

Temele de dezbatere din cadrul conferintei vor atinge subiecte precum legislatia si politicile romanesti legate de Directiva Europeana 27/2012, provocarile si perspectivele europene in privinta politicilor de eficienta energetica precum si a oportunitatilor de finantare a acesteia, sustinerea eficientei prin transformare digitala, politici industriale pentru consolidarea eficientei energetice, iluminatul inteligent, dar si o perspectiva mai larga pornind de la automobilul electric pana la solutiile clasice industriale, precum si parghii de analiza pentru atingerea targetului in eficienta.

Vor fi de asemenea prezentate cateva studii de caz, dar si tehnologii si solutii de implementare precum: proiectul de eficienta energetica la CET Brazi – Veolia Energie Prahova, performanta energetica in explorare si productie prezentata de OMV Petrom, solutii de cogenerare pentru parcuri industriale si cladiri rezidentiale sau de birouri oferite de SE-GES etc.

Partenerii conferintei sunt: ALRO, ArcelorMittal, Axpo Energy Romania, Banca Comerciala Romana, CEZ Group, Corporate Baskets, Energy Serv, Greenlight by Luxten, Linde Gaz Romania, Luxten, Microsoft, OMV Petrom, Panasonic, Phillips, Phoenix Contact, Prakt, Recolamp, Schneider Electric, SE-GES, S.E.R.V.E., Smart ID, Veolia Energie Romania, Toyota Material Handling Romania.

Pentru mai multe detalii despre conferinta, va rugam accesati linkul: http://www.govnet.ro/Romanian- Energy-Efficiency-Forum-2016.