Home Informaţii la zi Gama de produse pentru sudură Miller Electric și noile aparate
Gama de produse pentru sudură Miller Electric și noile aparate

Gama de produse pentru sudură Miller Electric și noile aparate

0

Detop Online SRL a fost înființată în anul 2008 și este importator autorizat și distribuitor pentru o gamă largă de produse dedicate domeniului industrial: Miller Electric USA – aparate de sudură 160A-2500A, Hypertherm USA – surse tăiere cu plasmă manual și automatizat, SDMO Franța – grupuri electrogene cu puteri de până la 4.000 KVA, Elga, Stein, Hobart – sârmă sudură pentru diferite aplicații, Sweepac Suedia – echipamente mică mecanizare și Abicor Binzel – pistolete sudură și consumabile.

Compania furnizează soluții complete cu livrare din stoc și asigură consultanță în elaborarea procesului tehnologic. Echipa de service certificată de producători îi permite firmei să asigure intervenții în perioada de garanție și post garanție, în 24 ore, pe tot teritoriul României. Detop Online SRL oferă și contacte de mentenanță preventivă pentru echipamente de sudură și echipamente hidraulice/pneumatice utilizate în procesul de producție.
Miller Electric Mfg. are sediul în Appleton, Wisconsin USA și este lider în industria producătoare de aparate de sudură, din anul 1929. Toate produsele sunt dedicate utilizării în regim industrial și beneficiază de garanție completă de 36 de luni.

Gama de produse acoperă toate cerințele industriei și se împarte în:

Surse pentru sudură electrică MMA și crăițuire arc-aer cu puteri între 160A și 1250A.
Surse pentru sudură TIG/WIG DC sau AC/DC cu puteri între 210A si 800A. Modelul Dynasty 800 este unic în industrie, oferind un amperaj maxim de 800A AC/DC.
Surse pentru sudură MIG-MAG cu puteri până la 815A în variante analog, digital, Pulsed, Double Pulsed, controlate wireless etc.
Surse și automatizări pentru sudură sub strat de flux de 1250A.
Surse pentru tratamente termice pre și post sudură.
Consumabile pentru aplicații speciale – sârmă sudură, baghete tig, flux etc.
Cel mai nou produs din gama de aparate multiproces este modelul XMS®425MPa Synergic Welding System. Această sursă beneficiază de sistemul de alimentare AutoLine – acceptă orice sursă de curent între 230V și 575V, eliminând riscul defectelor de sudură cauzate de fluctuații de curent.
Este o sursă multiproces și poate fi utilizată în următoarele regimuri de lucru: Double pulsed MIG (GMAW-DP); Pulsed MIG (GMAW-P); MIG (GMAW); Lift-Arc™ TIG (GTAW); Stick (SMAW).

În regim MIG-MAG beneficiază de peste 100 de programe Synergic, dedicate pentru fiecare tip de metal și diametru de sârmă. Sudorul trebuie doar să aleagă tipul de sârmă folosit și grosimea tablei. Parametrii de sudură sunt ajustați automat, în timp real, de către sursă.

Date tehnice:
Gamă de amperaj: 5-425A
Viteză de lucru derulator: 1,2 – 25,4 mpm
Grosime sârmă sudură acceptată: 0,6mm – 1,8mm
Sistem de antrenare sârmă: 4 role industriale – disponibile în variante canal tip V,U, randalinat și teflon.