Home Informaţii la zi Gama extinsă de echipamente de iarnă AVANT Global
Gama extinsă de echipamente de iarnă AVANT Global

Gama extinsă de echipamente de iarnă AVANT Global

0

Compania Wylze Logistik, unul dintre principalii distribuitori de utilaje și echipamente în domenii precum logistica, edilitar, construcții sau agricultură de pe piața noastră, sa concentrat pe o ofertă de calitate, criteriul de bază al alegerii mașinilor fiind cel solicitat de către clienți, și anume un echilibru foarte bun între calitate și preț.
Întreținerea produselor achiziționate, indiferent dacă sunt utilaje de construcții, agricole sau edilitare, sau echipamente specializate pentru activitățile de logistică, reprezintă o prioritate pentru întreaga echipă Wylze Logistik. Deoarece întreținerea corespunzătoare a produselor achiziționate de către utilizatori reprezintă calea cea mai sigură pentru a preveni orice defect costisitor ulterior, echipele sale de service sunt disponibile 24 h/zi, 7 zile/săptămână.

În domeniul edilitar, firma propune utilaje și echipamente ce folosesc tehnologii de ultimă generație, 100% ecologice. Gama completă de produse a fost concepută să respecte cele mai înalte standarde de calitate internațională și sunt fabricate de către producători Premium.

La același nivel calitativ se ridică și suflantele de zăpadă Avant, acestea fiind un instrument eficient de deszăpezire, bazat pe o tehnologie avansată. Cadrul și jgheabul de descărcare sunt proiectate astfel încât să existe cât mai puține suprafețe pasive care ar împiedica deplasarea zăpezii. Acest design deschis oferă o evacuare eficientă a zăpezii – alimentatorul cu șnec alimentează cu zăpadă într-un mod simplu și rapid rotorul de evacuare, care o aruncă prin jgheabul de evacuare cât mai departe de calea de rulare. Datorită acestui design, suflanta funcționează la fel de bine atât cu zăpadă uscată, cât și cu zăpadă umedă și curăță chiar și suprafețele compactate. Melcul de alimentare este fabricat din oțel Hardox rezistent la uzură.
Suflanta este echipată cu două motoare hidraulice: unul pentru melc și unul pentru rotorul de descărcare. Noul tip de motor hidraulic de pe rotor îmbunătățește considerabil eficiența suflantei. Descărcarea de zăpadă poate fi direcționată cu precizie: jgheabul de descărcare poate fi rotit 270 ° cu ajutorul unui motor electric, fiind acționat de către șofer din cabină.
De asemenea, înălțimea de aruncare poate fi reglată manual, existând însă opțional posibilitatea reglării electrice a înălțimii de aruncare, fiind necesar însă un control permanent din partea operatorului utilajului.

Prezentare tehnică

Suflantele de zăpadă Avant pot fi livrate cu două lățimi de lucru disponibile, de 1.150 și 1.500 mm.

– Asigură deplasarea eficientă de pe calea de rulare a unui volum ridicat de zăpadă,
– Funcționează la fel de bine atât pentru zăpadă uscată cât și umedă,
– Utilajul de deszăpezire este echipat cu două motoare hidraulice: unul pentru melc și unul pentru rotorul de descărcare,
– Rotire electrică a jgheabului de descărcare cu 270 ° este oferită în dotarea standard,
– Zăpada poate fi descărcată exact,
– Operatorul poate regla manual înălțimea de aruncare a zăpezii, existând opțional și posibilitatea reglării electrice a acesteia, din interiorul cabinei operatorului.