Masini de ridicatNewsOnline

Gamele de anvelope BKT pentru creșterea performanțelor stivuitoarelor

Activitățile logistice industriale induc numeroase solicitări în timpul operării stivuitoarelor, în special pentru anvelopele cu care sunt echipate. Pentru transportul și manipularea mărfurilor acestea trebuie să ofere o stabilitate absolută, putere mare de tracțiune, capacitate de încărcare ridicată și să asigure un anumit nivel de confort pentru operator. Dar, mai presus de toate, este esențial ca anvelopele să asigure putere și robustețe. În timpul operațiunilor logistice, înlocuirea unei anvelope din cauza deteriorării sau perforării ar necesita noi investiții și ar duce la oprirea stivuitorului, reducând astfel productivitatea sa.

În plus, proiectarea vehiculelor industriale, inclusiv a stivuitoarelor, se dezvoltă accelerat, noi modele, mai puernice și mai rapide intrând în fiecare an pe piață. Pentru a face față cerințelor și provocărilor cu care se confruntă acest sector aflat în continuă evoluție, BKT lucrează permanent la găsirea a noi anvelope industriale care să ofere utilizatorilor cele mai bune performanțe și care să fie perfect adaptate noilor tipuri de utilaje, din ce în ce mai sofisticate.

Producătorul de anvelope BKT dezvoltă noi materiale extrem de rezistente la tăiere, rupere și la temperaturi foarte mari, care pot să transporte sarcini grele, având o foarte bună valoare a indicelui TKPH (raportul mediu dintre greutatea transportată de vehicul și km/h).

În cadrul gamelor principale de anvelope proiectate de BKT pentru a îmbunătăți performanța stivuitoarelor moderne, se remarcă seria MAGLIFT. Aceasta garantează utilizatorului performanțe optime din punctul de vedere al siguranței și capacității de încărcare, asigurând totodată o bună distribuție a sarcinii și o stabilitate excelentă. Este o anvelopă solidă, extrem de rezistentă, proiectată pentru a reduce riscul de derapare chiar și în condiții extreme, datorită firelor de oțel care ranforsează structura sa. Anvelopele MAGLIFT au în componența lor un compus special care le face deosebit de rezistente la uzură și la tăieturi. În plus, pentru a putea lucra cât mai eficient, a fost adăugat și un compus mai moale în partea centrală a secțiunii anvelopei, oferindu-le astfel operatorilor un confort excelent în timpul lucrului.

 

 

MAGLIFT ECO este o anvelopă prevăzută cu fire de oțel încorporate în talon, care oferă o tracțiune maximă și previne orice tip de derapare.

În plus, este realizată cu două straturi de compus din cauciuc, având o formă specială și caneluri foarte largi, asigurând astfel o stabilitate excepțională și o distribuție excelentă a sarcinii. Printre caracteristicile sale distinctive se numără și protecția specială a jantei, concepută pentru a o apăra împotriva deteriorării premature și a loviturilor.

Rezistența redusă la rulare și rezistența ridicată la supraîncălzire garantează o eficiența maximă în timpul lucrului. MAGLIFT ECO este disponibilă în versiunile standard și „LIP”, cea din urmă având un talon asimetric datorită căruia nu mai este nevoie să se adauge flanșe laterale.

 

Gama de anvelope MAGLIFT PREMIUM a fost proiectată pentru stivuitoarele utilizate în cadrul celor mai dificile operațiuni și condiții de lucru și este prevăzută cu o bandă de rulare mai adâncă pentru a garanta un ciclu de viață îndelungat. Datorită designului special al benzii de rulare, anvelopa oferă operatorilor un control excelent al direcției și o foarte bună tracțiune spre înainte și în lateral. Canelura centrală a benzii de rulare asigură o rezistență scăzută la rulare. Este disponibilă atât în versiunea standard, cât și în versiunea „LIP”.

 

 

 

LIFTMAX LM 81 este un alt tip de anvelopă special proiectată pentru a echipa stivuitoarele, care oferă performanțe absolut deosebite în exploatare, având structura în întregime din oțel. Aceasta garantează un nivel maxim de putere și robustețe pentru carcasă, în paralel cu o rezistență redusă la rulare, oferind proprietarului costuri de operare scăzute și un ciclu de viață mai mare. LIFTMAX LM 81 asigură un confort excelent în timpul condusului, esențial pentru acest tip de activitate, în special pe distanțe mari, și o stabilitate excepțională chiar și la viteze mari.

 

 

 

Noile tipuri de anvelope speciale pentru stivuitoare se alătură unei game deja bogate dedicate utilajelor și vehiculelor care execută operațiuni de încărcare, compactare, construire, reciclare, logistică, manipulare industrială și în porturi, lucrări edilitare, excavare, transport și transport intermodal.

Obiectivul BKT este acela de a răspunde cerințelor numeroase și diverse ale utilizatorilor, furnizând anvelope adecvate și speciale pentru fiecare tip de operațiune. Din acest motiv, compania lucrează în permanență pentru a-și lărgi gama de anvelope, care cuprinde în prezent peste 3.200 de produse.

 

Similare

1 din 843