Home Informaţii la zi GRĂDINARIU Import Export nominalizată de Bursa din Londra
GRĂDINARIU Import Export nominalizată de Bursa din Londra

GRĂDINARIU Import Export nominalizată de Bursa din Londra

0

GRĂDINARIU Import Export și-a consolidat în cei peste 23 de ani de existență, poziția de integrator pentru proiecte complexe și importante din următoarele domenii de activitate: Utilaje Multifuncționale, Salubritate, Colectarea și Managementul Deșeurilor, Construcții și Agricultură, Situații de Urgență etc. Dezvoltarea sa susținută an după an este remarcabilă, în contextul unei economii naționale fluctuante, cheia succesului fiind totdeauna găsirea soluțiilor corecte pentru client și răspunsul prompt la cererile pieței.

Strategiile sale de dezvoltare, răspunsul pozitiv primit din partea pieței, respectiv al clienților au atras atenția specialiliștilor Bursei din Londra (London Stock Exchange), care au realizat un raport excepțional numit „1000 de companii care inspiră Europa”. Acesta cuprinde un top al celor mai competitive companii din Uniunea Europeană care are ca rol principal susținerea IMM-urilor din Europa.

Reprezentanții Bursei din Londra au remarcat acele companii europene care s-au făcut remarcate în domeniile în care activează și care au un potențial de creștere ridicat: 10 dintre acestea fiind din România.

Trebuie spus că la baza evaluărilor din cadrul acestui clasament stau o serie de criterii obiective, bazate pe parameterii și metrice oficiale, care pot cuantifica performanțele unei firme. Pentru a vedea exact cum a fost nominalizată compania GRĂDINARIU Import Export în acest top și criteriile de performanță, puteți accesa site-ul Bursei din Londra: www.lseg.com.

Domnul Andrei Grădinariu, Director General – SC GRĂDINARIU Import Export nominalizată de Bursa din Londra a dorit să transmită partenerilor și colaboratorilor importanța acestui eveniment pentru companie, arătând faptul că “ Raportul subliniază încă o dată faptul că suntem o companie puternică, performantă, stabilă, cu renume pe plan național și internațional, dar și cu o excelentă viziune de dezvoltare pe termen lung.

În ceea ce privește dezvoltarea de viitor, suntem considerați a fi o companie care pune mare accent pe zona de inovare, acoperind o gamă foarte variată de nevoi ale clienților noștri, atât prin intermediul produselor, cât și a serviciilor la standarde înalte pe care le oferim. Avem o și mare mare încredere în ceea ce facem și înseamnă foarte mult pentru noi, această nominalizare reprezentând deopotrivă o mare onoare, dar și un mare angajament de viitor”.