Home Informaţii la zi GRĂDINARIU – profesioniștii calității
GRĂDINARIU – profesioniștii calității

GRĂDINARIU – profesioniștii calității

0

De 25 de ani compania GRĂDINARIU Import Export este una dintre cele mai vechi companii din România cu activități extinse în domeniul utilajelor pentru: salubrizare, întreținere a drumurilor, situații de urgență, dar și construcții. Calitatea sa de reprezentant al unor mărci cu renume internațional, producătoare de accesorii și utilaje de salubrizare, utilaje pentru construcții, utilaje pentru gestionarea deșeurilor și serviciilor publice, dar și mobilier urban, a întărit reputația sa de partener sigur și eficient.

GRĂDINARIU Import Export are în componența sa un departament de Producție și Inovație, dar și un service modern în București, asigurând însă activitatea de mentenanță și reparații pe întreg teritoriul României datorită flotei sale de intervenție mobilă.

Compania investește și dezvoltă din ce în ce mai multe produse performante, care acoperă aproape toate cerințele utilizatorilor, dar cu un consum cât mai redus de resurse, combustibil și consumabile.

În zona utilajelor de salubritate de performanță furnizate de GRĂDINARIU Import Export, oferta sa este imbatabilă, profesionistă, acoperind orice tip de solicitare, de la automăturători stradale de mare capacitate, la cele medii sau mici.

SCARAB M 65 T  pentru vară sau iarnă

Montată pe un șasiu de camion MAN TGM 18.250 4X4,SCARAB 65 T este o automăturătoare multifuncțională ce poate fi utilizată la fel de bine atât vara, cât și iarna, funcțiile sale de bază acoperind activitățile municipale cele mai importante de măturat-aspirat, spălat stradal cu înaltă presiune sau deszăpezire.

Produsă în Anglia, automăturătoarea este livrată cu un buncăr de oțel inoxidabil cu capacitatea netă de 5,65 mc, rezevor de apă de fibră de sticlă rezistent la coroziune cu capacitatea de 1.250 l, poziționat pe șasiu, o soluție constructivă ce oferă o stabilitate deosebită la descărcarea mașinii. Instalația de spălare a drumului pe timp de vară este formată dintr-o pompă de apă de înaltă presiune cu debit 40 l/min la presiunea de  150 bari, antrenată hidraulic, bară spălat stada cu  12 duze și suplimentar tambur retractabil pentru furtun cu acţionare automată și lance de spălare.

Autocamionul este prevăzut cu o placă frontală rezistentă, confecționată din oțel OL 37 pentru montajul atașamentelor, indiferent dacă acestea sunt lamă sau plug de zăpadă, perie frontală șamd.

Bineînțeles, Grădinariu asigură la cerere toate tipurile de echipamente necesare, precum lama de dezăpezire PU-S60HL cu o lățime de 3.000 mm, înățime maximă de 1.060 mm și masă de 550 kg.

Indiferent de tipul echipamentului de lucru, de iarnă sau de vară, acestea sunt acționate de la o instalație hidraulică de joasă presiune, automatizată, care lucrează la presiune de 160 – 189 bar.

Automăturătoarea medie multfiuncțională vară/iarnă SCARAB MINOR M25H

Aceasta este autonomă, cu un șasiu independent cu structură modulară interschimbabilă, oferind posibilitatea demontării șasiu-suprastructură. Masa sa totală autorizată este de 3.500 kg, putând fi condusă și cu permis categoria B.

Și acest utilaj este multifuncțional, permițând inlocuirea suprastructurii de măturat cu alte accesorii pentru întreținerea drumurilor.
SCARAB MINOR M25H are o capacitate brută de 2,5  mc, capacitate netă de 2,1 m și o putere de aspiratie foarte mare. Sistemul de acţionare hidrostatică SCARAB oferă vehiculului o viteză de deplasare de până la 65 km/h şi capacitatea de a urca pante de 25%.
Rezervorul său de apă este de 450 litri și este construit din oțel inoxidabil. Mașina are un total de 4 perii: 2 perii frontale cu diametrul de 700 mm, o perie laterală standard de 500 mm și o perie cilindrică centrală amplasată oblic pentru depuneri grosiere sub șasiu cu diametrul de 320 mm.

Automăturătoare multifuncțională Green Machine 636 cu dotări vară/iarnă

Cel mai mic model de automăturătoare ofertat în mod uzual de către Grădinariu are constructiv un șasiu cu structurș modularș interschimbabilă, cu posibilitatea demontării suprastructurii de măturat și înlocuirii cu sărăriță și lamă frontală pentru activitățile de deszăpezire.
Green Machine 636 are un ecarament variabil pentru axa față, acesta oferin o stabilitate mărită pe durata deplasării până în zona de lucru. Mașina are și un sistem de suprimare a prafului prin pulverizare de apă, numit  CLOUDMAKER, cu consum redus de apă.

Cu o masă proprie autorizată de  numai 2.450 kg, acest utilaj compact oferă numeroase posibilități de utilizare, precum spălare cu jet de apă de înaltă presiune (carosabil, trotuare, bănci, semne circulație, stații de autobuz etc). Furtunul suplimentar montat în spatele suprastructurii oferă posibilitatea aspirării frunzelor, a deșeurilor din locurile mai greu accesibile și curățirii gurilor de canalalizare.

Green Machine 636 are o putere de aspirare foarte mare și o capcitate netă de 1 mc. Rezervorul de apă integrat în structură are o capacitate de 190 l și este construit din oțel inoxidabil.