Home Informaţii la zi Grupuri electrogene construite de experți în motoare
Grupuri electrogene construite de experți în motoare

Grupuri electrogene construite de experți în motoare

0

Recunoscut ca o forță globală în domeniul generatoarelor de putere încă din 1920, KOHLER este implicat în producerea motoarelor inteligente și fiabile, inginerie practică și o bună strategie de distribuție și vânzare.

În 2005, acesta a devenit mai puternic, întărind acoperirea mondială, prin achiziționarea companiei SDMO Industries, un lider mondial recunoscut pentru gamele premium de grupuri electrogene. Împreună, utilizând creativ moștenirea a două mărci de renume, KOHLER-SDMO au creat cel mai mare producător global al generatoarelor din lume.

KOHLER-SDMO livrează sisteme integrate de energie industrială pentru aplicații de urgență sau permanente, extinzând gama de clienți în întreaga lume, prin echipamente în domenii cheie, precum centrale de date, spitale și instalații de tratare a apei, precum și în domeniul telecomunicațiilor.Grupul excelează în crearea de generatoare pentru proiecte și aplicații speciale, construind grupuri electrogene și motoare cât mai simple, care să rezolve problemele cele mai complexe.

Seria KD este cea mai nouă linie de generatoare care funcționează cu motoare avansate pe motorizare diesel de la Kohler, utilizate ca sursă de alimentare de urgență sau alimentare principală pentru instalații diverse. Prezentând o gamă larga de puteri, 1800-4200 kVA/ 800 -4000 kW, generatorul garantează un cost de întreținere mic pe întreaga durată de viață a echipamentuluiS. 

Motorul G-DRIVE din Seria KD oferă cea mai mare densitate de putere – o exclusivitate KOHLER

Motoarele diesel KOHLER® G reprezintă un concentrat de putere într-un design elegant și modular. Întreaga echipă de ingineri a depus un efort deosebit pentru a dezvolta două blocuri de motor sofisticate, K135 și K175, care furnizează energie mecanică variind de la 537 la 4.250 kW. Fiind capabil să ajungă la puterea specifică de 43,5 kW / L, motoare G-Drive KOHLER oferă o nouă capacitate cilindrică pentru un design compact și, astfel, asigura cea mai bună densitate de putere de pe piață.Densitatea de putere oferită de gama motorului KOHLER G-Drive este unică pe piață.

Seturile de generatoare echipate cu aceste blocuri motoare compacte reprezintă o soluție ce aduce o amprentă minimă, fiind în același timp mult mai economică din punctul de vedere al consumului, comparativ cu majoritatea produselor concurente din gama de putere de 800 – 3.250 kW.

Motoarele KOHLER G-Drive au fost proiectate pentru a asigura rezistența grupurilor electrogene respectând toate cerințe internaționale privind emisiile de substanțe poluante.Proiectate și dezvoltate special pentru această gamă de motoare, unitățile de control din interiorul generatoarelor transmit date către un echipament de control, diagnosticarea și întreținerea grupului electrogene fiind astfel facilă și rapidă.