Informaţii la ziNewsOnlineUtilaje de cariera si minerit

HILLHEAD 2018 – Uimitoarele inovații de la Powerscreen

La standul L4 de la Hillhead ediția 2018 au fost dezvăluite noile mașini inovative ale producătorului Powerscreen.  Noi oferte interesante pentru modelele Powerscreen Premiertrack 600 și Powerscreen Metrotrak au atras privirile vizitatorilor, modelul Powerscreen Trakpactor 550 SR fiind dezvăluit în premieră. Stația de sortare Chieftain 2200 cu 3 nivele a fost campionul dezvoltării stațiilor de sortare și este caracterizat prin suprafața enormă de sortare furnizată de ciurul dublu incredibil de puternic.

Dearbhaile Mullholland, Global Marketing Managerul Powerscreen a comentat noua gamă de echipamente: „Powerscreen a dezvoltat și a menținut o poziție agresivă în sortarea și concasarea mobilă. Industria a privit întotdeauna către noi pentru a prezenta viitorul în procesarea agregatelor inerte. Evenimentul de la Hillhead din acest an a sosit în momentul perfect pentru prezentarea noilor tehnologii dezvoltate de către Powerscreen’’.

Premiertrak 600 – XL Feeder, forța maximă

Premiertrak 600 XL de la Hillhead este un model cu presortare și un buncăr de alimentare XL proiectat pentru forță maximă, și în mod special pentru aplicațiile din carierele mari unde este prezentă roca dură și unde sunt necesare mari capacități de producție.

Acționările diesel-electrică și cea diesel hidraulică, disponibile pentru Premiertrak 600, au fost proiectate și construite pentru a livra productivități și performanțe maxime, cu timpi de funcționare mari și costuri de operare mici. Fălcile de capacitate mare sunt alimentate prin intermediul unui sistem de alimentare vibrant cu grizzly, cu control variabil al vitezei și o suprafață mare de sortare, pentru a maximiza eliminarea sterilului și a perioadei de viață a elementelor de uzură ce compun camera de concasare. Sistemul de bypass este de asemenea căptușit cu elemente rezistente la uzură în configurația standard și încorporează un deflector ajustabil cu cinci poziții pentru a ghida materialul către banda principală sau către benzile laterale.

Sistemul de control al utilajului incorporează o interfață modernă de ultimă generație cu o grafică intuitivă și un display cu rezoluție înaltă pentru ușurință in operare. Acesta este în continuare îmbunătățit cu funcționalitatea start/stop, capabilități excelente de diagnosticare și reglaje simple ale echipamentului. Viteza concasorului Premiertrak 600 este variabilă și permite reglajul acestuia în funcție de aplicația în care este folosit, optimizând astfel performanțele acestuia. În plus, sistemul hidraulic a fost proiectat și configurat pentru a crește timpii de funcționare și a reduce consumul de combustibil

Premiertrak 600 cu acționare electrică este echipat cu un generator supradimensionat ce este suficient pentru a acționa un al doilea echipament (poate acționa fără probleme chiar și un scalper Powerscreen Warrior 1400XE (heavy duty) putând fi de asemenea conectat la rețeaua electrică locală, scăzând substanțial costurile de operare și impactul asupra mediului.

Conceput pentru confort si siguranță, Premiertrak 600 poate fi pus in funcțiune de la nivelul solului mulțumită sistemului său de pliere și asigurare hidraulic. Poate fi ajustat pentru maximizarea productivității în orice aplicație și poate fi configurat cu un pre-ciur independent pentru eliminarea sterilului sau obținerea unui material intermediar.

Trakpactor 550SR – mai Mare, mai Mult

Concasorul cu ax orizontal Trackpactor 550SR este proiectat pentru procesarea primară și secundară a materialelor precum roca naturală a asfaltului și a deșeurilor din construcții și demolări. Trackpactor 550SR oferă o capacitate de producție excelentă și un produs finit de înaltă calitate cu un cost de producție mic/ tona procesată. Designul de ultimă generație ce include protecții din GRP este completat de sistemul inteligent de control Powerscreen Pulse în configurația standard a utilajului, oferind puterea de a revoluționa.

Camera de concasare robustă a impactorului cu o dimensiune de 137 X 100 cm este dotată cu plăci impactoare duble, rotor cu 4 ciocane, plăci impactoare pliabile hidraulic, setare hidraulică a camerei de concasare, sistem de protecție hidraulic al camerei de concasare acționat prin curele direct de la motorul diesel prin intermediul unui ambreiaj, pentru o economie optimă de combustibil. Banda principală dispune de asemenea de control hidraulic la ridicare și coborâre pentru a facilita eliminarea armăturilor în cazul unui blocaj.

Concasorul a fost proiectat având în vedere ușurința în exploatare, distribuitoare hidraulice, accesul la sistemele de control fiind in raza vizuală a operatorului pentru o punere in funcțiune și o operare facilă. Sistemul de post-sortare și secțiunea de recirculare este detașabilă complet, fiind folosite sisteme hidraulice și electrice pentru decuplare rapidă. Echipa CTE Solution a fost prezenta la Hillhead si anul acesta, asigurându-se că vizitatorii din România beneficiază de consiliere pentru a alege cele mai eficiente și inovative soluții.

Powerscreen este reprezentat în România de CTE Solution, partenerul dumneavoastră pentru soluții de concasare și sortare. Fie ca sunt căutate soluții de concasare și sortare uscată sau sortare cu spălare, experții CTE Solution oferă totdeauna cele mai bune soluții la cel mai scăzut cost de producție.

 

 

 

Similare

1 din 878