Informaţii la ziNewsOnlineslideUtilaje pentru construcţii

Hyundai aduce trei noi utilaje în gama sa

Hyundai Construction Equipment Europe (HCEE) a lansat în acest an trei noi încărcătoare pe roţi din seria A HL900 care îndeplinesc integral cerințele normelor  Stage V de poluare și vibrații, modelele HL940A, HL955A și HL960A. În fața unei cereri puternice continue de încărcătoare grele pe roți pe piața europeană, noua gamă de utilaje este pregătită să facă față prin noile sale game de utilaje chiar şi celor mai dure cerinţe ale clienţilor.

Hyundai Construction Equipment Europe (HCEE) a luat decizia de a nu îndeplini numai prevederile europene obligatorii, ci să meargă şi mai departe, pentru a le oferi clienţilor performanţe maxime, productivitate, siguranţă şi confort. Noile încărcătoare pe roți din seria A ale HCEE oferă o gamă completă de funcții, reprezentând un cumul de îmbunătăţiri tehnologice de vârf, pentru o eficienţă crescută în ceea ce priveşte consumul de carburant, dar şi pentru o durată de viaţă a utilajului mult mai mare.

Mai puternic, mai economic

Toate utilajele din noua gamă sunt dotate cu cele mai noi generații de motoare de binecunoscutul producător Cummins, ce îndeplinesc cele mai dure condiții puse de noile normative de luptă împotriva poluăriii. În plus, eficiența acestora este susținută de sistemul electronic original Mod Smart Power 2, acesta ocupându-se de gestionarea exactă a fiecărui picături de combustibil.

Dar un operator mai odihnit înseamnă și un utilaj mai eficient, iar Hyundai a rezolvat această problemă prin introducerea unor noi module de control a echipamentelor de lucru, acestea fiind perfect integrate în cabina ultramodernă.

La nivelul cabinei modificările aduse de noua generație de utilaje sunt semnificative, printre ele numărându-se deschiderea cu telecomandă a ușilor, sistemul de camere AAVM ( modul opțional) și senzori de mișcare, creat special pentru a reduce riscul de accidente în timpul lucrului și deplasării în interiorul șantierului. Nou design al eşapamentului asigură de asemenea operatorului o vizibilitate mai bună.

Sistemul de control al lucrului IWM (Mod de lucru inteligent) permite trei moduri de lucru: Power, Power Smart şi Economic, care permit fie lucrul la putere maximă a motorului sau, în cazul activităților mai puțin solicitante, un consum redus de combustibil. Utilizarea modului de lucru Power Smart duce la un comsun redus de combustibil, de până la 5%, în același timp utilajul avnând la dispoziție întreaga putere necesară.  În plus, performanța motorului este optimizată pentru a oferi un cuplu mai mare la un nivel mai mic de turaţie.

Cabina operatorului este de dimensiuni mari, pentru comanda echipamentului acesta putând lucra cu un joystick ergonomic cu comenzi electro-hidraulice, astfel operațiunile de încărcare-descărcare desfășurându-se mult mai simplu și mai rapid. Opțional, încărcătorul pe roţi poate fi echipat cu

o a doua manetă de direcție care permite conducerea mașinii cu un joystick.

Scaunul premium este dotat cu suspensie pe aer, fiind reglabil pe patru direcţii, şi cotieră, pentru un grad sporit de confort. Opţional, cabina poate fi echipată şi cu un sistem de deschidere a uşii din telecomandă, reducând astfel riscul unui accident în momentul deschiderii acesteia din exterior.

Încărcătoarele cu roţi din seria A sunt echipate standard cu o cameră pentru mersul cu spatele, dar, opţional, încărcătorul poate fi echipat şi cu senzori, asemenea unui autoturism, care pot detecta obstacolele aflate la 10 metri distanţă.

Pentru o mai mare siguranță în timpul lucrului, sistemul video avansat AAVM este dotat cu patru camere este disponibil, de asemenea, opţional. Sistemul de camere cuprinde două caracteristici majore: AVM (Around View View) și IMOD (Detectare inteligentă a obiectelor în mișcare). Cele patru camere oferă astfel o imagine la 360 de grade în jurul utilajului, iar sistemul IMOD detectează imediat orice mişcare şi alertează operatorul.

Modelele de încărcătoare Hyundai HL955A și HL960A sunt prevăzute din construcție cu o punte spate cu rezistență sporită, care asigură o mai bună durabilitate în timp. Mașinile pot fi comandate cu o punte frontală grea pentru manipularea deșeurilor sau alte activități industriale. Hyundai oferă şi versiunea „Toolmaster” pentru clienții care lucrează în agricultură, reciclare, manipularea deșeurilor, silvicultură sau aplicații industriale.

Similare

1 din 928