Home Informaţii la zi Inaugurare sediu UTILBEN București
Inaugurare sediu UTILBEN București

Inaugurare sediu UTILBEN București

0

UTILBEN este o companie care pune accent pe inovare continuă, pe diversificarea liniilor de business și pe satisfacerea nevoilor clienților săi. Urmând aceste 3 direcții de dezvoltare, UTILBEN tocmai și-a deschis un sediu în București, pentru a fi mai aproape de clienții din zona de sud-est a țării, cu service profesionist, tehnicieni experimentați, piese de schimb și un centru specializat de vânzări de utilaje. Și ce moment mai bun decât aniversarea a 15 ani de la înființarea companiei UTILBEN?

UTILBEN a ajuns între liderii din industrie grație afacerilor făcute cu integritate și caracter, iar acest lucru a contat enorm pentru clienții companiei. Ca urmare, UTILBEN a cunoscut o creștere constantă a vânzărilor de utilaje și servicii, de la un an la altul. Iar apogeul l-a reprezentat inaugurarea unui sediu chiar în capitala României, o performanță care a fost doar primul pas din planul pe termen lung de dezvoltare a organizației, după cum mărturisește însuși fondatorul și CEO-ul UTILBEN, Ruben Marian.

La inaugurarea sediului UTILBEN din București, au participat parteneri de afaceri, furnizori și clienți, precum și prieteni și apropiați ai companiei. Într-o atmosferă relaxantă, toți aceștia au avut ocazia să viziteze în premieră noul atelier de service și centrul de vânzări. Cei interesați au primit asistență de specialitate din partea profesioniștilor UTILBEN și chiar au putut achiziționa pe loc utilaje și atașamente expuse în showroom.

Evenimentul de inaugurare s-a încheiat cu o tombolă cu premii, o masă festivă și, desigur, discuții deschise pe tema dezvoltării industriei de utilaje. S-au creat conexiuni de business, iar comunitatea pasionaților de utilaje a câștigat noi membri. Noul sediu al companiei UTILBEN se află pe strada Ithaca FN, în localitatea Bolintin-Deal, unde vă așteaptă un service profesionist, piese de schimb și utilaje performante.

tags: