Home Informaţii la zi JUST CONSULTING – un furnizor de nădejde pentru domeniul forajelor
JUST CONSULTING – un furnizor de nădejde pentru domeniul forajelor

JUST CONSULTING – un furnizor de nădejde pentru domeniul forajelor

0

www.justconsulting.ro

Înființată în anul 2007, Just Consulting srl până în prezent a înglobat 12 ani de experiență ca furnizor de utilaje, echipamente și soluții profesionale în domeniul forajelor și anume: foraje alimentări cu apă – puțuri de apă, foraje de adâncime, fundații speciale, micro piloți, consolidări, ancoraje, restaurări, foraje geotehnice, carotaj continuu și prelevare de probe tulburate și netulburate, teste geotehnice in situ, foraje orizontale și foraje orizontale dirijate, foraje geotermale.

Poziția sa în piața furnizorilor de utilaje și echipamente pentru foraj din România s-a consolidat an de an, în special prin profesionalism și implicare. Just Consuling srl se prezintă ca un partener de nădejde pentru cei care activează în acest domeniu complex, venind în întâmpinarea necesităților și a provocărilor din teren, cu disponibilitate de 200% și soluții eficiente, adaptate atât din punct de vedere tehnic, cât și economic.

Just Consulting srl si-a asumat reprezentarea in exclusivitate în România a unor firme consacrate la nivel mondial în producția de utilaje și echipamente pentru foraj, precum și calitatea de distribuitor de piese, accesorii și consumabile al unor parteneri europeni de renume, acoperind aproape în întregime sfera largă de cerințe ale clienților săi.

Alegerea sa de către concernul Casagrande Group Italia pentru a reprezenta în România gama de utilaje pentru fundații speciale, spune mult despre încrederea în suportul deosebit oferit de acest partener. Astfel, cele mai noi principii de proiectare mecanice, hidraulice si electronice, sunt puse la dispoziția utilizatorilor prin utilajele ultraperformante marca Casagrande. Tehnologiile dezvoltate in cei 56 de ani de experiență ajută proprietarii lor să crească eficiența, productivitatea și calitatea lucrărilor efectuate, propulsândui în topul firmelor din domeniu.

Indiferent de tipul de lucrări din portofoliu, Just Consulting oferă soluțiile – utilaje și echipamente de ultimă generație, de la piloți forați cu diametre mari, piloți CFA (Continuous Flight Auger), echipamente pentru pereți diafragmă, instalații de foraj cu diametru mic, instalații de jet-grounting, macarale hidraulice șenilate, utilaje pentru tuneluri și sute de unelte specifice sau adaptate particularităților fiecărei lucrări.

Just Consulting srl este reprezentant unic al companiei Beretta Alfredo SRL Italia, fondată în 1964 în Brianza-Italia. BERETTA operează in mod curent în locații din întreaga lume, promovând calitățile tehnice deosebite, versatilitatea și fiabilitatea brand-ului în diverse aplicații: foraje alimentări cu apă, foraje prospecțiuni geotehnice, carotaj continuu și prelevare de probe tulburate și netulburate, micro piloți, ancorări, restaurări și consolidări, foraje geotermale.

Pentru cei care operează in sectorul geotehnicii, Just Consulting srl propune Pagani Geotechnical Equipment, un producător italian al utilajelor si echipamentelor pentru geotehnică: penetrometre (tipuri de teste: DPM, DPH, DPSH, CPT, CPTU, SCPTU), echipament geotehnic pentru prelevare probe  ambientale, monitorizare în situu.

Pompa de noroi este un element cheie în procesul de execuție a unui foraj, iar pentru segmentul acesta Just Consulting srl pune in mișcare pompele de noroi volumetrice rotative CMO Pompe Italia: specialiști în producția de pompe cu șnec concepute pentru pomparea fluidelor cu densități și vâscozități ridicate, fiind din acest motiv cea mai bună alegere pentru aplicații ce implică execuția forajelor de orice tip.

Mobilitatea într-un șantier, fie el pentru lucrări de foraj, fie pentru alte aplicații, este cheia instalării rapide a echipelor la lucru. Aliat de bază, de calitate germană, KAESER Compressoren SE și renumitele compresoare mobile Mobilair sunt acum disponibile prin Just Consulting S.R.L., în calitate de partener de încredere al KAESER, acesta fiind unul dintre furnizorii de sisteme de aer comprimat în România cu succes recunoscut.

STA – Echipamente pompare și jet grouting, Tecso SA– Echipament geotehnic și echipament pentru foraj, Colli Drill – Echipamente pentru foraj, CGR Drilling Equipment – Echipament geotehnic si echipament pentru foraj, GTS – Sisteme de filtrare și conducte de apă, gaz, monitorizare și decontaminare a mediului, Laviossa Chimica Mineralia spa – substanțe polimerice și bentonită pentru prepararea noroiului de foraj.