Informaţii la ziNewsOnlineslideUtilaje pentru construcţii

Kit pentru încărcătoarele pe pneuri Doosan

Doosan a lansat pe piață un nou kit destinat binecunoscutei game de încărcătoare frontale DL-7, special creat pentru activitățile de prelucrare a deșeurilor și de reciclare. Acesta este primul kit specializat pentru încărcătoarele pe pneuri Doosan și este conceput pentru a ajuta operatorii să lucreze în siguranță în condițiile de mediu periculoase care însoțesc adesea aplicațiile de manipulare și reciclare a deșeurilor, inclusiv pentru ai proteja împotriva prafului din aer, murdăriei și a altor particule și materiale periculoase.

Setul este disponibil pentru toate modelele de încărcătoare frontale Doosan, de la DL200-7 până la DL480-7, acestea fiind cele mai cerute utilaje din gamă de către companiile care lucrează în special în reciclare.

Există multe caracteristici noi de siguranță furnizate odată cu acest kit, inclusiv apărătoarele de parbriz, capacele roților, protecția farurilor și alte acoperitori de protecție, precum un capac din plasă fină destinat protejării sistemului de admisie a aerului, și bineînțeles, un set de anvelopele solide. Unele dintre aceste vor fi disponibile numai ca opțiuni, astfel încât clienții pot configura un kit care să fie cât mai bine adaptat pentru fiecare tip de aplicații. Doosan pregătește și o versiune aftermarket a kit-ului pentru acei clienți care decid să-l instaleze mai târziu.

Cu noul kit, operatorii vor putea lucra mai mult și în condiții mai bune de siguranță pe șantier, deci cu mai multă încredere. În plus, Doosan oferă un sistem de de aer condiționat cu aripioare mai largi ca standard pentru a facilita curățarea și întreținerea ușoară a acestuia.

Setul destinat utilajelor care lucrează pe șantierele de deșeuri și reciclare lucrează perfect împreună cu alte sisteme ale gamei DL-7, cum ar fi compresorul de aer, brațul de ridicare, sistemul de cuplare rapidă, cupa transparentă și multe altele. Pentru a oferi maximul de performanță și versatilitate în utilizare, toate noile încărcătoare frontale DL-7 sunt echipate din standard cu o a treia supapă cu debit reglabil și funcție de blocare, aceasta asigurând un debit constant pentru toate atașamentele cu acționare hidraulică. Noul kit a creat un mare interes în rândul vizitatorilor standului Doosan de la Bauma  2022, unde a fost prezentat pentru prima dată, fiind instalat pe un încărcător frontal DL280-7 din noua generație.

Principalele caracteristici ale setului de deșeuri și reciclare includ:

  • Apărătoare de parbriz,
  • Huse pentru jante,
  • Protecție a farurilor și stopurilor (față + spate),
  • Capacul cilindrului hidraulic de basculare a braţului,
  • Apărător pentru articulații,
  • Capac cadru frontal,
  • Protecția inferioară a utilajului (față + centru + spate),
  • Filtru pentru admisia aerului,
  • Condensatorul sistemului de aer condiționat cu aripioare mai late,
  • Anvelope solide.

Similare

1 din 949