Home Informaţii la zi Lansare națională – Caterpillar: „New Range. New Rules.”
Lansare națională – Caterpillar: „New Range. New Rules.”

Lansare națională – Caterpillar: „New Range. New Rules.”

0

În 1992, Caterpillar a lansat seria de excavatoare 300, tehnologia și performanțele lor punând amprenta asupra industriei de construcții. Astăzi, prin lansarea modelelor NEXT GENERATION – Cat 320 GC, 320 și 323, producătorul american aduce o nouă provocare în industria excavatoarelor. Noua gamă de utilaje oferă creșteri considerabile ale productivității și eficienței, reducerea semnificativă a consumului de combustibil și îmbunătățiri remarcabile în ceea ce privește siguranța operatorului.

Caterpillar introduce modele Cat 320 GC, 320 și 323 pe piețele din Europa prin Roadshow-ul “New range. New Rules.”, care face un tur al principalelor orașe europene. În data de 15 aprilie, turneul de prezentare a debutat în orașul Ashford din Marea Britanie, iar până pe 30 iunie caravana Cat va participa la peste 30 de evenimente din 11 țări, inclusiv în România.

Noua generație de excavatoare în România

Bergerat Monnoyeur, dealer Cat de peste 26 de ani în România, invită deopotrivă constructorii și specialiștii în luna iunie la o călătorie în viitor, prin împărtășirea viziunii Caterpillar asupra industriei utilajelor de construcții, un prim pas fiind reprezentat de lansarea noii game de excavatoare NEXT GENERATION.

Roadshow-ul “New range. New Rules.” ajunge pe 12-13 iunie la Mogoșoaia, la sediul central al companiei din strada Morii nr. 5, continuând pe 15 iunie la Bacău (Centrul de afaceri și expoziții Bacău) și pe 19 iunie la Sebeș (Balastiera firmei Elis Pavaje din Balomiru de Câmp).

“Industria noastră se află într-o continuă schimbare, ceea ce determină companiile să găsească mereu soluţii pentru a rămâne performante şi profitabile. Clienții Bergerat Monnoyeur România au diferite tipuri de lucrări, au aplicații diverse, iar noi, ca dealer local, le putem oferi opțiunea de a alege un utilaj Cat potrivit cu cerințele lor”, a declarat Liviu Neagu, directorul general al Bergerat Monnoyeur România şi Republica Moldova.

Deoarece reducerea costurilor de exploatare în paralel cu creșterea randamentului reprezintă principala cerere a constructorilor din întreaga lume, familia de excavatoare Cat NEXT GENERATION oferă acum noi modalităţi de reducere a cheltuielilor, oferind posibilitatea de a executa diverse lucrări la costuri mai mici.

Tehnologia înaltă asigură o exploatare eficientă

Modelele Cat 320 şi 323 asigură un nivel tehnologic înalt chiar cu echiparea standard, aceasta incluzând sisteme precum Cat Grade 2D, Grade Assist, E-Fence și Payload. Toate aceste tehnologii au permis Caterpillar să obțină o creștere de 45% a eficienței operatorului. Mai mult, toate excavatoarele NEXT GENERATION dispun de noi modalități de reducere a costurilor, fără a le fi afectate performanțele. Regândirea sistemului hidraulic a dus la un consum de combustibil cu până la 25% mai mic, iar o mai bună sincronizare a intervalelor de service a redus costurile de întreținere cu până la 15%.

“Vă așteptăm la Roadshow-ul Caterpillar din România. Veți testa excavatorul Cat 320 și, cu siguranță, veți aprecia noile tehnologii.  În plus, la eveniment vor fi expuse și alte utilaje de ultimă generație – buldoexcavatoare, încărcătoare, miniexcavatoare etc. Un sector aparte va fi reprezentat de utilajele second-hand sau de închiriat”  a adăugat Liviu Neagu.

Roadshow-ul “New Range. New Rules.” își propune să ofere informații detaliate despre toate soluțiile Bergerat Monnoyeur, pentru ca actualii sau potențialii parteneri să poată lua cele mai bune decizii, adaptate cerințelor fiecărui proiect.

Evenimentele sunt deschise oricărei persoane interesate. Pentru a participa, este suficientă accesarea paginii www.newrangenewrules.com, secțiunea dedicată României.

Despre Bergerat Monnoyeur România și Grupul Monnoyeur

Bergerat Monnoyeur, dealer Cat® de peste 80 de ani și parte a Grupului Monnoyeur, este  reprezentantul exclusiv al producătorului american Caterpillar în România și Republica Moldova. Leader de piață și promotor de soluții tehnice și financiare avansate, Bergerat Monnoyeur este partenerul și prietenul dumneavoastră. Mai multe detalii despre Bergerat Monnoyeur găsiți la: www.bm-cat.ro

Grupul Monnoyeur oferă echipamente, servicii și consultanță pentru profesioniștii din diverse domenii de activitate. Este prezent în România și prin companiile:

Eneria este specializată în soluţii de producere a energiei şi motorizare. Concesionar exclusiv al Caterpillar în România, Eneria a dezvoltat un portofoliu consistent de proiecte în diferite domenii de activitate.

SITECH România Construction Technology vine în întâmpinarea nevoilor antreprenorilor din domeniul construcţiilor civile şi industriale oferind întreaga gamă de produse și soluții Trimble.

Mai multe detalii despre prezența globală găsiți la: http://www.bm-cat.ro/