Home Informaţii la zi Liebherr Road Show 2018
Liebherr Road Show 2018

Liebherr Road Show 2018

0

Tradiția evenimentelor Liebherr România continuă. Așa cum a obișnuit constructorii din întreaga țară, Liebherr îi invită în primăvara acestui an să vadă și să testeze noutățile în cadrul unui nou  Liebherr Road Show. Cele trei locații în care noile generații de încărcătoare pe pneuri, buldozere, încărcătoare cu braț telescopic și excavatoare produse de Liebherr vor putea fi testate și urmărite făcând demonstrații de forță și de finețe sunt Cariera Grandemar de la Morlaca, jud. Cluj, Dana de pasageri din Portul Constanța, din incinta Administrației Porturilor Maritime Constanța, și deja cunoscuta locație de la kilometrul 23 al autostrăzii București – Pitești din Bolintin Deal.

În  cadrul Liebherr Romania RoadShow 2018 fiecare participant va putea să testeze utilajele, adică să lucreze cu acestea în condiții similare cu cele ale unui șantier. Locațiile sunt special alese  pentru a putea oferi posibilitatea testării rezistenței utilajelor, dar și versatilității lor: o carieră de andezit – un material extrem de dur și abraziv, dana unui port, acolo unde activitățile de manipulare se desfășoară 24h/24, șapte zile pe săptămână și pe terenul propriu de teste Liebherr, lângă București,unde vor fi simulate diverse aplicații din domeniul construcțiilor.

Important pentru participanți

Pe lângă faptul că vor avea acces la promoții speciale oferite pe durata evenimentelor și că vor afla noutățile aduse de Liebherr,  constructorii pot profita de ocazie pentru a-și aduce proprii operatori pentru a testa și a simți avantajele oferite de utilajele Liebherr. Testarea acestora se va putea face în locuri special amenajate, unde specialiștii firmei vor fi prezenți permanent pentru a oferi informații despre modul de operare, consumuri, funcții speciale, costuri de întreținere șamd.

Utilajele prezentate

Liebherr RoadShow 2018 va însemna și lansarea oficială pe piața din România a noii game complete de încărcătoare cu braț telescopic care va acoperi prin configurare și caracteristicile tehnice, orice tip de utilizare. Cerinţele specifice de aplicaţii venite din partea utilizatorilor au reprezentat un criteriu de proiectare crucial pentru noile încărcătoare cu braţ telescopic Liebherr.

Noua gamă de încărcătoare cu braț telescopic este formată din nu mai puţin de zece noi modele Liebherr ce pot fi configurate în versiuni diferite, împărţite pe două linii din punct de vedere al aplicaţiilor pentru care sunt destinate. Prima va cuprinde modelele de top pentru aplicaţiile industriale și de manevrare a materialelor și de producţie (ce vor fi identificate cu litera S), iar cea de-a doua va fi reprezentată de modelele configurate numai pentru aplicaţii simple, cu costuri optimizate, dedicate pentru operaţiunile de stivuire și de ridicare.

Vedeta evenimentului va fi reprezentantul noii generații de încărcătoare cu braț telescopic, primul utilaj de acest gen livrat în România: T 41-7S, iar participanții la RoadShow vor fi primii care vor avea ocazia de a testa și de a simți beneficiile noii game de încărcătoare telescopice. Cu o masă proprie de 7.640 kg și un motor cu o putere de 136 CP, T 41-7S are capacitatea maximă de ridicare de 4,1 t și înălțimea de lucru maximă de 6,9 m, ceea ce îl recomandă ca fiind un utilaj bun la toate.

Pe lângă încărcătorul cu braț telescopic , în funcție de fiecare locație, vor putea fi testate diverse utilaje reprezentative pentru aplicațiile specifice locațiilor respective. Astfel,  în cariera din Cluj, participanții vor avea ocazia să simtă forța și robustețea utilajelor XPower® testând cel mai mare încărcător din gamă: L586 XPower®.  În locațiile din Constanța și Bolintin Deal, participanții vor putea vedea la lucru și testa un alt reprezentant al gamei: cel mai bine vândut utilaj din gama XPower®, L550 XPower®

Dacă vorbim de rezistență și performanță, atunci cele mai solicitate utilaje pe un șantier sunt buldozerele, acestea având misiunea de a face față celor mai grele misiuni, precum cele de amenajare a unei suprafețe pornind de la stadiul de green-field, sau de a deplasa bucăți mari de stâncă pentru a construi platforma de lucru pentru utilajele ce lucrează într-o exploatare de suprafață. Tot în cariera Grandemar, dar și în locația de lângă București, Liebherr Romania va aduce un reprezentant de marcă al seriei 6 de buldozere:  versiunea de 25 de tone, deja cunoscutul și apreciatul PR736.

Excavatoarele din seria R sunt cunoscute și apreciate în România, lucrând în cele mai dificile locuri și efectuând lucrări extrem de variate. În locația din Bolintin Deal, la km 23 al Autostrăzii București-Pitești, mai exact, participanții la eveniment vor putea vedea la lucru și testa versiunea de 27 tone, excavatorul R926

Un alt tip de utilaj care va putea fi testat la Liebherr RoadShow 2018 este încărcătorul pe pneuri echipat special pentru aplicații de iarnă. Dotate cu cinematica Z, încărcătoarele Liebherr Stereoloaders®, configurate  pentru aplicații de iarnă, pot îndepărta eficient zăpada şi nămeţii nu numai de pe străzi, ci şi de pe trotuarele şi aleile înguste din zonele rezidenţiale, datorită direcţiei articulate combinată cu puntea spate directoare. Aceste încărcătoare pe pneuri  garantează siguranţa rutieră în timpul iernii și au protecţie anticorozivă sporită, aplicată în fabrică.  Gama va fi reprezentată de un încărcător L509 Stereo echipat cu lamă pentru zăpadă și cupă pentru materiale ușoare. Acesta va putea fi văzut ți testat în toate cele trei locații ale evenimentelor.

Alte noutăți…

Dacă utilajele cu siguranță vor fi în centrul atenției, tehnicienii Liebherr Romania vor fi la dispoziția participanților pentru orice fel de întrebări sau informații suplimentare. Aceștia vor putea afla mai multe detalii despre sistemele de dirijare prin GPS și laser, sistemul Liebherr de transmitere a datelor LIDAT și multe alte.

Inginerii de service Liebherr vor fi la dispoziția vizitatorilor pentru ca aceștia să poată analiza îndeaproape utilajele și pentru orice detalii tehnice. De la interiorul cabinei și până la filtrele de particule sau accesul la motor, totul va putea fi vizionat pentru ca viitorii cumpărători să se poată convinge de modul simplu și comod de efectuare a operațiilor de mentenanță zilnică.

Cu această ocazie, vor fi ținute și scurte cursuri de prezentare și pregătire despre motoarele de ultimă generație, despre întreținerea lor, modul de utilizare eficient, tipurile de uleiuri recomandate, filtrele necesare pentru a obține cele mai bune rezultate în exploatare, astfel încât actualii și viitori proprietari de utilaje Liebherr să poată beneficia de un profit maximm, cu un cost minim.

Liebherr ROAD SHOW 2018 – programul demonstrațiilor

13.04.2018         Cluj                       Cariera Grandemar, Morlaca

20.04.2018         Constanța           Dana de Pasageri, Port Constanța

04.05.2018        București             Km 23, Autostrada București – Pitești, Bolintin Deal