Home Informaţii la zi Maiuri compactoare puternice, de la Triton
Maiuri compactoare puternice, de la Triton

Maiuri compactoare puternice, de la Triton

0

Maiurile compactoare sunt utilizate la compactarea solului și a asfaltului. Aceste materiale au în componența lor aer și apă, ceea ce le reduce rezistența la încărcare și le crește permeabilitatea. Prin intermediul compactării, se reduce volumul materialul și crește densitatea sa. Maiurile compactoare au o greutate cuprinsă între 65 și 75 kg, iar compactarea materialului are loc prin lovire. Maiul compactor GXR120 BT65 face parte din gama utilajelor de mică mecanizare de la BOMAG, oferite exclusiv de către Triton, furnizor de top pe piața sculelor din România.

Cu 13 puncte de lucru în 11 orașe din zona de sud-est a țării, Triton îmbină toate elementele necesare satisfacerii nevoilor clienților: consultanță, vânzare, service garanție și post-garanție, dar și închirieri. Triton dispune de peste 10.000 de brand-uri proprii, ce pot fi achiziționate din toate  showroom-urile noastre din țară sau pot fi văzute pe site-ul www.triton.com.ro.

Maiul compactor GXR120 BT65 este utilajul ideal pentru diferite lucrări precum compactarea solului din șanțurile pentru canale de scurgere, conducte și fundații, și pentru lucrări de reparare a asfaltului. Compactarea se realizează prin lovire, iar gradele de compactare sunt influențate de greutatea utilajului și viteza de lovire.

GXR120 BT65 este cel mai puternic compactor din clasa sa, poate fi utilizat în condiții grele pe o perioadă mare de timp și are o eficiență ridicată. GXR120 BT65 dispune de motor Honda, special conceput pentru maiurile compactoare, talpă din oțel suedez cu durată mare de viață, ambreiaj centrifugal, frecvență variabilă, sistem dual de filtrare aer, gardă de protecție a motorului și rezervor din material necorodabil.

GXR120 BT65 este un model de referință în clasa sa și poate fi utilizat ușor, grație mânerului izolat, cu vibrații reduse, ergonomic și ajustabil pe înălțime. Maiul compactor de la BOMAG este cel mai îngust model de pe piață, iar accesul în spațiile strâmte se face foarte ușor.

Întreținerea maiul compactor este facilă, GXR120 BT65 dispunând de indicator lipsă ulei motor, afișaj digital – contor ore până la următoarea revizie și turometru de avertizare atunci când utilajul este subturat. Lista beneficiilor este încheiată de filtrul ciclonic ce mărește durata dintre perioadele de întreținere, de fereastra de vizualizare a nivelului uleiului din picior rezistentă la șoc și de bușonul de completare cu acces ușor.