Home Informaţii la zi Manitou are un nou vicepreședinte de marketing și vânzări globale
Manitou are un nou vicepreședinte de marketing și vânzări globale

Manitou are un nou vicepreședinte de marketing și vânzări globale

0

Grupul Manitou l-a numit pe Laurent Bonnaure în funcția de vicepreședinte executiv al departamentului de vânzări globale și marketing, și în calitate de membru al comitetului executiv.

Bonnaure va fi responsabil de vânzările și de strategia de marketing de la nivel mondial din cadrul grupului, urmând să supervizeze, de asemenea, toate reprezentanțele de distribuție ale Manitou, precum și echipele de vânzări globale și de marketing și rețeaua globală de dealeri.

Noul vicepreședinte va continua strategiile de dezvoltare demarate de François-Frédéric Piffard, care își va încheia activitatea în cadrul Manitou la sfârșitul acestui an. Laurent Bonnaure a deținut numeroase funcții de management în Statele Unite ale Americii, Marea Britanie și Franța, și și-a petrecut 11 ani în cadrul Elis Group și alți 8 ani în calitate director general și membru al boardului director al Fraikin Group, unde a ocupat pe rând, mai multe poziții importante.

“Continuarea întăririi poziției de lider și îmbunătățirea constantă a produselor noastre pentru a-i satisface pe clienții noștri sunt principalele provocări cu care ne vom confrunta în anii care vor urma. Îmi voi concentra eforturile în vederea accelerării strategiei de dezvoltare a grupului Manitou”, a declarat Laurent Bonnaure.

Sursă foto: www.youtube.com.