Home Informaţii la zi MARCOM Open House
MARCOM Open House

MARCOM Open House

0

Timp de trei zile: 27, 28 și 29 octombrie 2015, compania MARCOM invită în orașul Otopeni, la sediul central al firmei din Strada Drumul Odăii nr. 14A, dar și pe terenul de demonstrații, toate firmele și toți specialiștii din domeniul construcțiilor să testeze cele mai noi tipuri de utilaje produse de către marii constructori mondiali.

Producătorul japonez KOMATSU va fi prezent cu noile game de excavatoare, încărcătoare și buldozere, dar și cu cel mai nou model de excavator cu acționare hibridă, vândut deja în peste 3.000 de exemplare în întreaga lume. Automacaralele GROVE, produse de către grupul Manitowoc, una din mărcile preferate ale firmelor specializate din România vor fi prezentate, de asemenea, de către specialiștii MARCOM, fiind posibilă testarea lor pe teren.

Unul din cei mai mari producători de utilaje de săpat pâmântul, HIDROMEK, va prezenta noua serie APLHA de buldo-excavatoare, pregătite la cel mai înalt nivel tehnologic și gata pentru livrare.

De asemenea, vor avea loc demonstrații și aplicații practice cu sistemul KOMTRAX de gestionare și control prin satelit al utilajelor Komatsu, unul dintre cele mai avansate disponibile pe piața de specialitate, dar și cu echipamentele topografice și GPS marca TOPCON.