Home Informaţii la zi Midiexcavatorul Sunward SWE 60UF, un utilaj cu adevărat remarcabil
Midiexcavatorul Sunward SWE 60UF, un utilaj cu adevărat remarcabil

Midiexcavatorul Sunward SWE 60UF, un utilaj cu adevărat remarcabil

0

Midiexcavatorul Sunward SWE 60UF se remarcă prin dimensiunile sale compacte și forța impresionantă de lucru. Toate acestea, pe lângă fiabilitate și un raport corect calitate-preț. Sunward 60UF cântărește 5.630 de kilograme și este dotat cu un motor japonez care livrează 36,5 kilowați. Midiexcavatorul măsoară 5.500 de milimetri lungime, 1.980 de milimetri lățime și 2.550 de milimetri înălțime.

Brațul ajunge la o înălțime maximă de 5.615 milimetri, are o alonjă de 6.230 de milimetri, iar adâncimea maximă de săpare este de 3.710 milimetri. Midiexcavatorul Sunward 60UF este prevăzut cu o lamă care poate fi ridicată la 455 de milimetri și poate coborî la 415 milimetri.

Acest utilaj se dovedește a fi de un real ajutor în spațiile greu accesibile, unde sunteți restricționat să faceți multe manevre, datorită rotației cabinei la 360 de grade, fără ca aceasta să depășească amprenta la sol a utilajului. Alături de pivotarea facilă a brațului, operarea midiexcavatorului Sunward 60UF reprezintă o reală plăcere pentru orice operator. Sistemul hidraulic suplimentar și cupla rapidă completează suita de avantaje pe care vi le oferă acest utilaj performant.

Cabina poate fi definită prin confort în operare și ușurință în manevrare. Spațiul interior generos și câmpul vizual larg sunt asigurate de geamurile de mari dimensiuni și trapa de sticlă, care conferă sentimentul de control, într-un mediu plăcut. Totodată, aceste elemente au rolul de spori productivitatea și de a puncta la capitolul siguranță. Datorită vizibilității în operare, puteți evita cu ușurință obstacolele care vă stau în cale pe șantier. În plus, cabina este foarte bine izolată fonic, prin garnituri de etanșare care reduc substanțial zgomotele exterioare și nu permit pătrunderea prafului în interior.

În ceea ce privește comenzile de bord, acestea sunt intuitive și ușor de folosit. Cele două joystick-uri ergonomice vă fac munca mai ușoară și facilitează operarea utilajului. Midiexcavatorul Sunward 60UF este dotat și cu un ecran tactil de mari dimensiuni, pe care sunt afișate informațiile esențiale pentru bunul mers al utilajului. Scaunul operatorului este unul deosebit de confortabil, este prevăzut cu tetieră și cotiere, și poate fi reglat în funcție de preferințele ocupantului.

Producătorul Sunward este recunoscut pentru soluțiile ingenioase pe care le oferă clienților săi. Mentenanța este înlesnită datorită deschiderii largi a caroseriei, care permite accesul la majoritatea componentelor midiexcavatorului. Motorul este produs de compania japoneză Kubota și respectă toate normele europene în ceea ce privește emisiile și protejarea mediului înconjurător. Totodată, motorul Kubota prezent pe acest utilaj vă asigură un consum redus de combustibil.

Excavatoarele Sunward sunt importate direct de către UTILBEN, companie aflată în topul vânzărilor de utilaje în România. UTILBEN are o experiență de 15 ani în domeniul furnizării de echipamente fiabile, timp în care a stabilit relații solide cu peste 500 de furnizori din întreaga lume. Oferta de utilaje și atașamente agricole și de construcții cuprinde peste 30.000 de produse, pe care le găsiți pe site-ul www.utilben.ro.

Beneficiile achiziției unui excavator Sunward sunt:

  • garanție extinsă de până la 3 ani
  • finanțare în 48 de ore și dobândă 0%
  • service cu acoperire națională
  • intervenție service în maximum 48 de ore
  • stoc de piese cu livrare rapidă
  • stoc de atașamente cu livrare rapidă
  • închiriere utilaje cu posibilitate de achiziție
  • buyback pentru utilajele Sunward achiziționate de la UTILBEN

Adresă: Bulevardul Muncii, Nr. 36, Cluj-Napoca

Telefon: 0733 040 000

Email: contact@utilben.ro

Website: www.utilben.ro