Home Informaţii la zi MST vizează piaţa europeană
MST vizează piaţa europeană

MST vizează piaţa europeană

0

MST, un producător cunoscut la nivel mondial de utilaje pentru construcții, a fost fondată în 2003 în Gaziantep, TURCIA. MST produce buldoexcavatoare, manipulatoare și excavatoare pe șenile utilizând cea mai recentă tehnologie disponibilă pe piaţă în spaţii de producţie care depăşesc 540 de mii de metri pătraţi. Recent, capacitatea de producție a atins pragul de 5.000 de unități pe an.

Utilaje pentru lucrări importante

Buldoexcavatoarele MST 6 PLUS cu motor ce îndeplinește cerințele de mediu STAGE V vor fi disponibile în Europa începând cu luna august 2020. Încărcătoarele din seria MST6 PLUS se mândresc cu o cabină nou concepută pentru a ajuta la reducerea oboselii și la menținerea performanțelor operatorului, în special în acele locuri de muncă solicitante. Maşinile din seria MST6 PLUS sunt dotate standard cu pompa hidraulică cu piston, cu sistem integrat low-sensing, care reglează automat debitul din circuitul hidraulic, deci implicit puterea hidraulică în funcție de încărcarea măsurată la nivelul organului de lucru, indiferent de regimul de turaţie al motorului.

Seria MST 6 PLUS este echipată cu un motor PERKINS ce livrează o putere maximă de 74,5 Kw (100 CP), care are un volum de 3,6 litri. Transmisia Auto Shift Transmission-CARRARO este una dintre componentele principale care oferă MST 6 PLUS o forță de lucru impresionantă.

Eficiență maximă

Noua gamă de buldoexcavatoare MST, seria MST 6 PLUS oferă performanțe maxime, indiferent de regimul de lucru și de tipul activității, oferind, conform producătorului,  cea mai mare forță de rupere din clasa sa, măsurată la nivelul dinților cupei. Poziționarea ergonomică a comenzilor de lucru, de tip joystick pe direcția de lucru a încărcătorului sau a brațului de excavare asigură un confort maxim pentru operator în timpul lucrului. Noua cabină a fost reproiectată complet pentru a oferi operatorului mașinii cel mai bun mediu de lucru posibil și a permite o eficiență maximă. Cabina, considerată printre cele mai bune la clasa sa, conform declarațiilor producătorului, oferă un câmp vizual panoramic asupra spațiului de manevră al utilajului, acesta integrându-se în ergonomia generală a noului buldoexcavator MST 6 PLUS, şi un interior spaţios în care operatorul se poate desfășura indiferent de talie, fără constrângeri care pot reduce capacitatea de lucru a acestuia.

Cea mai nouă serie de manipulatoare telescopice MST, focus pe confortul operatorului

MST a anunțat lansarea noii sale serii de manipulatoare telescopice, care oferă îmbunătățiri ale performanțelor de lucru, în special la nivelul ciclurilor de lucru, consumului de carburant, siguranței și confortului operatorului. Noua serie cuprinde patru modele noi – MH 9.35, MH 13.35, MP 14.40 și MP 18.40.

Manipulatoarele telescopice model MH 9.35 și MH 13.35 sunt echipate cu motor Perkins de 55,4 kW (75 CP) cu sistem de antrenare hidrostatică a roților motoarre. Manipulatoarele telescopice MP 14.40 și MP 18.40 sunt echipate cu motor Perkins de 74,5 kW (100 CP) cu sistem de selectare a vitezelor automat Powershift. Clienții MST pot alege, de asemenea, o serie de transmisii mai bine adaptate anumitor tipuri de activități pentru telahandlerul model MST MP 18.40. Acestea pot fi tip  Powershift, dar oferă 4 viteze înainte și 3 înapoi  sau Autopowershift, cu nu mai puțin de 6 trepte de viteze înainte și 3 viteze spate.

Toate modelele noi sunt prevăzute cu motoare puternice, dar economice, ce respectă cele mai noi standarde europene Stage V privind emisiile. MST intenționează să-și extindă rețeaua de vânzări în Europa cu noua sa gamă de produse, inclusiv în România, Franța, Portugalia, Spania, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Cehia, Croația și țările Europei de Vest și și-a manifestat intenția, conform unui comunicat de presă, de a fi prezent mai puternic la nivel european.

Pentru a deveni un competitor puternic pe piață, mai multe dotări opționale vor fi disponibile pentru cumpărători, acesta acoperind modul de operare, confortul operatorului, siguranța în timpul lucrului sau performanțele tehnice. Acestea vor include un pachet special de lumini LED, Radar Eye, Gravity Lowering, un sistem hidraulic suplimentar de transmitere a mișcării direct de la motor, similar PTO utilizat la camioane, disponibil pentru echipamente de lucru puternice, care pot fi montate în fața utilajului, sistem de supraveghere a spațiului de lucru ajutorul camerelor, sau a brațului, cu un sistem video montat în capul acestuia.

Există mai multe opțiuni disponibile, în funcţie de nevoile fiecărui client, inclusiv pachete de iluminare cu LED, senzori de proximitate, hidraulică suplimentară PTO, camere video şi altele.

tags: