Home Informaţii la zi Noile maiuri compactoare Bisonte – Echipamente profesionale, fiabile, dotate cu motorizări Honda sau Subaru
Noile maiuri compactoare Bisonte – Echipamente profesionale, fiabile, dotate cu motorizări Honda sau Subaru

Noile maiuri compactoare Bisonte – Echipamente profesionale, fiabile, dotate cu motorizări Honda sau Subaru

0

 

Pornind de la un nou design, noile maiuri compactoare Bisonte vin cu o serie de îmbunătățiri. Motorul este protejat de eventuale lovituri și alte intemperii cu un cadru robust și capac superior în care este integrat contorul orar, buton de pornire/oprire, manetă accelerație (poziționată pe capac lângă mâner pentru acces facil), bușon de combustibil (model special conceput ce nu permite formarea vid-ului în rezervor) și un cârlig pentru ridicarea cu macaraua. Un aspect foarte important sunt manșoanele din cauciuc pentru reducerea trepidațiilor, operatorul va resimți mult mai puțin vibrațiile produse astfel putând să lucreze mai eficient.

Având în vedere ca echipamentul se utilizează într-un mediu cu mult praf, acesta a fost dotat cu un al 2-lea filtru mai mare, ce se poate curăța ușor și rapid prin desprinderea a 3 cleme cu sistem „Quick release”. Un alt sistem de protecție al motorului este filtrul de benzină suplimentar cu carcasă transparență. Acesta fiind absolut necesar având în vedere că în șantier combustibilul nu este transportat întotdeauna în recipiente curate și adecvate.

Talpa din lemn stratificat conferă o rezistență mărită la uzură.