Home Constructii Noua gamă de automăturători compacte Bucher Municipal
Noua gamă de automăturători compacte Bucher Municipal

Noua gamă de automăturători compacte Bucher Municipal

0

Bucher Municipal, cel mai important producător de automăturători stradale din lume, continuă să eficientizeze acțiunile de curățenie stradală, prin dezvoltarea unor utilaje municipale folosind cele mai noi tehnologii, punând accentul pe protejarea mediului înconjurător. Când vine vorba de tehnologie și echipamente care pot curăța într-o manieră durabilă și eficientă, Bucher Municipal este lider.

Producătorul elvețian lucrează neîncetat pentru a le permite clienților să conducă afaceri profitabile care, în același timp, asigură un viitor mai bun și un mediu durabil pentru toată lumea. Pornind de la acest concept, Bucher Municipal creează automăturători fiabile și performante, care oferă cele mai mici costuri totale aferente posesiei. Acest aspect se regăsește și la utilajele de salubrizare electrice produse de grupul Bucher.

 

Înfruntarea provocărilor viitorului

Lumea, așa cum o știm, se schimbă, se îndreaptă către un viitor unde „mai mult” este un laitmotiv: mai mulți oameni, mai multe zone urbane, mai multe deșeuri produse etc. Tocmai pentru a combate situațiile delicate ce pot fi declanșate de această evoluție către „mai mult”, Bucher dezvoltă utilaje și soluții ce pot face față provocărilor viitorului, pentru a păstra confortul tuturor comunităților.

Așadar, Bucher Municipal încearcă să transforme provocările viitorului în oportunități. Accentul se pune pe client, care va obține rezultate mai bune, folosind mai puține resurse. Bucher, fiind un jucător atât de important în domeniul producerii utilajelor de salubrizare, are puterea de a modela industria setând trenduri și inovând cu scopul de a-și ajuta clienții să conducă afaceri mai bune, mai inteligente și eficiente. Bucher Municipal ia în serios rolul de lider de piață și de pionier, introducând noi tehnologii în utilajele produse, cu accent pe electrificare și digitalizare.

 

Noile automăturători compacte Bucher Municipal

Pornind de la aceste idei pe care se bazează întreaga companie încă din momentul în care a pătruns în sectorul utilajelor municipale, acum mai bine de 80 de ani, Bucher Municipal a creat noua gamă de automăturători compacte.

Noua generație de mașini compacte de măturat impresionează din toate punctele de vedere. Automăturătorile au o putere de aspirare extrem de mare, curăță eficient suprafețele, sunt încăpătoare, sigure, performante, confortabile, fiabile și robuste.

Clasa compactă de măturători Bucher Municipal este compusă din șase modele, din care două complet electrice: CityCat V20, CityCat V20e, CityCat VS20, CityCat VS20e, C202 și CityCat 5006. Acestea acoperă toate nevoile urbane de măturare stradală, în spații largi sau restrânse.

Cu o sarcină utilă de 2,1 tone și o masă maximă de 4.8 tone, CityCat V20, dotată cu motor Diesel Euro 6, are o capacitate de încărcare remarcabilă și impresionează prin performanțele excelente de măturare. CityCat V20e este varianta electrică a V20, oferind performanțe identice, cu zero emisii de noxe și zgomot redus. Autonomia de lucru este de 8 ore. Ambele automăturători compacte au o capacitate de colectare de 2m3, direcție articulată și pot fi dotate cu două sau trei perii.

Cu o masă totală de 3,5 t, CityCat VS20 este extrem de practică și poate fi condusă cu permis de conducere categoria B. Automăturătoarea este agilă și oferă o combinație perfectă între capacitatea de încărcare și performanța de măturare. Aceleași specificații sunt valabile și pentru CityCat VS20e, varianta electrică, ce oferă 8 ore de autonomie de lucru.

Bucher C202 are un design original și moștenește cele mai importante caracteristici ale automăturătorilor Johnston, producătorul britanic achiziționat de Bucher. Automăturătoarea compactă are o capacitate de colectare de 1.8 m3 și este dotată cu un motor Diesel Euro 6 extrem de performant, extrem de eficient din punct de vedere al consumului de carburant.

CityCat 5006 este cea mai încăpătoare măturătoare compactă. Aceasta are caracteristicile unei automăturători mari, pe șasiu, dar vine în dimensiuni compacte, lucru ce face din utilaj o alegere perfectă atât pentru măturarea spațiilor mari, cât și pentru curățarea locurilor greu accesibile. Mașina de măturat este dotată cu motor Diesel Euro 6, cu un rezervor de apă de 880 l, două sau trei perii și cabină pentru trei persoane. Capacitatea sa de colectare este cel mai impresionant aspect: 5.6 m3.

Toate măturătorile compacte Bucher Municial sunt certificate cu 4 stele (maximum) PM 2.5 / 10.

Soluții profesionale complete

Standardele înalte nu se regăsesc doar în echipamentele distribuite, ci și în tehnicienii Best Tools, dealer oficial Bucher în România. Specialiștii sunt instruiți direct de către Bucher Municipal, participând regulat la training-uri și workshop-uri în Europa. Odată cu oficializarea exclusivității Best Tools asupra distribuirii tuturor automăturătorilor din grupul Bucher, inclusiv Johnston,  același lucru se întamplă și cu piesele de schimb și asigurarea garanțiilor. Cu ajutorul celor 15 auto-laboratoare de service, Best Tools poate asigura lucrări de mentenanță oriunde în țară. Serviciile de punere în funcțiune, training, transport și echipamente adiacente sunt și ele respectate fără compromisuri. Aceste servicii complete fac din Best Tools un veritabil integrator de proiecte.

SC B.T. BEST TOOLS COMPANY S.R.L.

Autostrada București-Pitești, KM 11,5, Domnești, Ilfov

021 318 36 87 / vanzari@best-tools.ro

www.best-tools.ro