Home Informaţii la zi Ofensiva AUSA la nivel global
Ofensiva AUSA la nivel global

Ofensiva AUSA la nivel global

0

AUSA a anunțat lansarea a cinci noi produse la nivel global, și anume o basculantă reversibilă de 6 tone, o basculantă de 3 tone, precum și noua sa gamă de stivuitoare all-terain și două stivuitoare telescopice noi.

DR601AHG – Noua basculantă reversibilă

Autobasculanta reversibilă DR601AHG are o sarcină utilă de 6.000 kg, operatorul beneficiind de o transmisie hidrostatică confortabilă. Datorită designului reversibil inovator, scaunul se poate roti cu 180 de grade, toate echipamentele de comandă fiind ajustate instantaneu pentru a se potrivi noii poziții a șoferului: volan, joystick-ul, pedalele, camerele de siguranță etc. Șoferul poate, de asemenea, să urce și să coboare confortabil și în siguranță pe ambele părți ale basculantei, astfel încât viteza și flexibilitatea în lucru sunt crescute semnificativ comparativ cu varianta anterioară.

În ceea ce privește tehnologia, au fost incluse diverse sisteme pentru a crește randamentul acesteia: acum a fost introdusă funcția ECO Mode, unde turația motorului este controlată automat pentru a asigura un consum mai redus de combustibil și emisii reduse de CO2.

DR601AHG este echipată cu sistemul Hill Holder, un sistem de asistență la pornire, dar și de siguranță care acționează sistemul de frânare al basculantei atunci când se ridică piciorul de pe accelerație, aducând mașina la viteza zero. Acest lucru crește semnificativ siguranța, mai ales atunci când funcționează pe pantă.

De asemenea, opțional mașina poate fi echipată cu Smart Stop: un sistem care oprește automat motorul atunci când acesta nu este utilizat, fiind astfel acoperite și problemele de siguranță. Noua autobasculantă DR601AHG este echipată cu un motor Deutz puternic, de 55,4 kW care respectă standardele stricte de emisii Stage V și are un cuplu motor de 340 Nm @ 1500 rpm.

D300AHG – o basculantă nouă, dar cu experiență de șantier

Este o autobasculantă articulată, cu o sarcină utilă de 3 tone, descărcare laterală și transmisie hidrostatică. Unul dintre punctele forte ale acestui model este că designul său se bazează pe basculanta de 4,5 tone, având același șasiu, transmisie hidrostatică și sistem de răcire a motorului. Toate sunt instalate pe o basculantă cu o sarcină utilă mai mică, rezultatul fiind o fiabilitate și o durabilitate remarcabile.

Este echipat cu un motor Kubota cu patru cilindri de 18,5 kW, mic, dar agil, care respectă standardele Stage V și are un cuplu motor de 92.6 KNm@1700 rpm.

Designul său asigură o vizibilitate frontală maximă, putând fi echipată opțional cu un sistem original dezvoltat de către AUSA ce permite o vizibilitate completă, format din camere și senzori de proximitate.

Toate aceste caracteristici fac din aceasta cea mai eficientă și mai sigură autobasculantă de 3 tone disponibilă pe piață.

tags: