Home Constructii Exploatari de suprafata si subteran Prima echipare originală Volvo pentru anvelopele Goodyear RT-5D OTR
Prima echipare originală Volvo pentru anvelopele Goodyear RT-5D OTR

Prima echipare originală Volvo pentru anvelopele Goodyear RT-5D OTR

0

Cele mai recente anvelope Goodyear Off-The-Road (OTR) RT-5D au fost livrate pentru echipare originală pe roțile încărcătoarelor Volvo ce lucrează într-o carieră de marmură din Italia.

Anvelopele Goodyear RT-5D în dimensiunea 875/65R33 sunt montate pe un Volvo L350F, care este în prezent cel mai mare încărcător disponibil al producătorului și care are o greutate operațională de 56 de tone și un motor cu o putere de 397 kW (540 cp). Operatorul este societatea comercială IN.GR.A SRL, o companie italiană specializată în extragerea marmurei.

RT-5D este o anvelopă OTR de nivel 250 (L5) proiectată pentru condiții severe precum cele din carierele de piatră, pentru aplicații industriale dificile, precum și în mine subterane. Noul model prezintă tehnologia Hi-Stability Carcass, care combină întăriri în zona talonului, în blocurile carcasei și în stratul de profunzime. Performanța sporită a productivității, protecția mai mare pentru peretele lateral în medii de lucru extrem de agresive și deformarea redusă sunt unele din beneficiile pe care această anvelopă le oferă.

Comparativ cu anvelopa RT-5C, modelul RT-5D în dimensiunea 29.5R25 furnizează o capacitate de încărcare cu până la 25% mai mare per ciclu, ceea ce înseamnă o productivitate crescută și o profitabilitate mai mare. În prezent, noua anvelopă Goodyear RT-5D pentru roțile mari ale încărcătoarelor este disponibilă în dimensiunile 29.5R25 și 875/65R33.