Home Informaţii la zi Primul sistem Trimble Earthworks 3D, instalat în România
Primul sistem Trimble Earthworks 3D, instalat în România

Primul sistem Trimble Earthworks 3D, instalat în România

0

Compania Trimble, reprezentată în România de SITECH Romania Construction Technology, anunță instalarea cu succes a primului sistem de ghidare Trimble Earthworks din țara noastră, sistem achiziționat de compania bistrițeană Dimex 2000.

Noul sistem de ghidare automată Trimble Earthworks pentru excavatoare este conceput pentru a lucra mai ușor, realizând mai multe proiecte, într-un timp mai scurt. Platforma de ultimă generație Earthworks folosește un software intuitiv, ce rulează pe sistemul de operare Android. Atât software-ul, cât și hardware-ul inovativ oferă operatorilor, indiferent de nivelul de experiență, capacitatea de a lucra mai rapid și mai productiv decât oricând.

Aplicația Trimble Earthworks rulează pe unitatea de control Trimble TD520, care este dotată cu ecran tactil, monitor de 25,7 centimetri și sistem de operare Android, fiind creată în colaborare cu operatorii de utilaje de construcții din întreaga lume. Cu o grafică de înaltă rezoluție și meniu intuitiv, Earthworks este foarte ușor de utilizat. Fiecare operator își poate personaliza interfața de lucru, iar varietatea modalităților de vizualizare facilitează alegerea celei mai bune perspective pentru a avea eficiență maximă. Funcțiile sistemului de ghidare Trimble Earhworks permit transferul datelor de la și spre birou automat, prin wireless, astfel încât operatorul are acces întotdeauna la cea mai nouă versiune a proiectului.

Pentru prima dată, Trimble Earthworks pentru Excavatoare oferă avantajele utilizării unui sistem de ghidare 3D cu Mod de lucru Automat. Astfel, excavatoarele pot lucra semiautomat, oferind operatorilor posibilitatea de a crea mult mai facil și rapid suprafețe complexe, respectând întru totul cotele din proiect.